Abdullah Avcı alın emrini verdi! Orta sahayı domine edecek: 16 milyon eruoluk yıldız adım adım Trabzonspor'da

Abdullah Avcı alın emrini verdi! Orta sahayı domine edecek: 16 milyon eruoluk yıldız adım adım Trabzonspor'da

Süper Lig'de üçüncülük yarışı veren Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Orta sahaya takviye yapmak isteyen bordo-mavililerde sürpriz bir isim gündeme geldi. Teknik direktör Abdullah Avcı alın emrini verdi. Orta sahayı domine edecek. 16 milyon eruoluk yıldız adım adım Trabzonspor'da. İşte sürpriz transferin detayları...

Abdullah Avcı ile seneye şampiyon olmak isteyen Trabzonspor'da kadro planlaması başladı. Eksikliklerini kapatmak isteyen bordo-mavili ekip aradığı ismi sonunda buldu. Taraftarlar bu ismi duyunca sevinçten çıldıracak. 16 milyon eruoluk yıldız adım adım Trabzonspor'da. İmzası an meselesi, hem hızlı hem de güçlü.

ABDULLAH AVCI EMRİ VERDİ! ORTA SAHAYI DOMİNE EDECEK

Akşam'da yer alan habere göre; Trabzonspor, adı sık sık Süper Lig kulüpleriyle anılan Wilfred Ndidi'yi transfer etmek için çalışmalara başladı. Orta sahada yaşanan gerileme eksikleri kapatmak isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, 6-8 numara oynayabilen kaliteli bir isim isterken, 10 numara pozisyonuna da oyuncu bakılıyor.

yeni-proje-2024-04-06t114412-881.jpg

16 MİLYON EUROLUK YILDIZ TRABZONSPOR'DA

Bordo-mavililer Leicester City forması giyen 27 yaşındaki Wilfred Ndidi için çalışmalara başladı. Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olarak gösterilen Ndidi için 2017'de Leicester, Genk'e 17.5 milyon Euro bonservis ödemişti.

yeni-proje-2024-04-06t114402-098.jpg

Bu sezon Championship'te 25 maça çıkan ve 2 gol, 5 asistlik skor katkısı da sağlayan 1.83 boyundaki yıldız futbolcunun adı kısa süre önce Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN