Abdurrahim Albayrak: 10 futbolcuyla görüşüyoruz

Abdurrahim Albayrak: 10 futbolcuyla görüşüyoruz

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşünde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Albayrak, transfer görüşmelerinin sürdüğünü, 10 futbolcuyla temasta olduklarını ve birkaç gün içinde transferlerin takıma kazandırılacağını belirtti.

Alan ve Pato transferlerinde şu ana kadar olumsuz sonuç alan Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak, Dubai dönüşünde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Albayrak, transfer görüşmelerinin sürdüğünü, 10 futbolcuyla temasta olduklarını ve birkaç gün içinde transferlerin takıma kazandırılacağını belirtti.

Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde:

Taraftarımız rahat olsun. Alan ve Pato'ya, ayrıca iki Çin kulübüne teşekkür ediyorum. Daha biten bir şey yok. Bekleyip göreceğiz. 10 tane futbolcuyla görüşme halindeyiz. Birkaç tanesini birkaç gün içinde Galatasaray'a kavuşturacağız. Transfer çalışmaları devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN