Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye övgü: 'Fenerbahçe bir oyuncuyu istediği zaman alır'

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe'ye övgü: 'Fenerbahçe bir oyuncuyu istediği zaman alır'

Türkiye'de ortaya koyduğu başarılı işlerin ardından İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sadece Premier Lig'e yükselmekle kalmayacaklarını söyleyen Ilıcalı 'İlk 6'ya gireceğiz' dedi.

Hull City'nin sahibi Türk iş adamı Acun Ilıcalı takıma dair gelecek umutlarını açıkladı. Teknik direktöründen memnun olduğunu söyleyen Ilıcalı, geride kalan sezona göre büyük bir ilerleme kaydettik dedi.

acun1.jpg

Hull City'nin Fenerbahçe gibi olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı "En zor nokta yetenekleri takıma transfer etmek oldu. Son beş ya da altı yıldır Türkiye'de Fenerbahçe ile çalışıyorum, başkanla çok yakındık. Fenerbahçe'de bir oyuncuyu istiyorlarsa onu satın alırlar. Burada bir oyuncu istiyorsunuz ve onun sekiz ya da dokuz seçeneği daha var ve bunlar sizinkilerden daha iyi olabilir" şeklinde konuştu.

acun2.jpg

Sadece Premier Lig'i hedeflemediklerini söyleyen Ilıcalı "Premier Lig bizimki gibi güzel bir kulüp için tek hedef değil. Premier Lig'de mutlu olup olmayacağımızı bilmiyoruz, bazen oraya şans eseri ulaşırsınız ve hazır değilsinizdir. Hemen küme düşersiniz ve bu bir kabusa dönüşür ki bu kulübün başına daha önce de geldi. Her zaman daha iyi ve daha iyi olmayı düşünmeliyiz. Bu sizi bu ligde ilk altıya, ilk sekize ya da ilk 10'a götürebilir. İlk altı bizim için çok iyi olur ve bu bizim için büyük bir olasılık" dedi.

acun3.jpg

2 veya 3 transfer yapacaklarını açıklayan Hull City Başkanı "Ocak ayı çok çok zor bir dönem olmayacak. İki, belki de en fazla üç transfer yapmaya odaklanmış durumdayız. Rakamlar az olduğunda, onları almak daha kolay çünkü bu sefer daha fazla seçeneğimiz olacak. Takıma birkaç oyuncu eklemek için elimizden geleni yapacağız ama takımın kalitesinden çok memnunum" ifadelerinde bulundu.

acun4.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN