AEK Larnaca hangi ülkenin takımı, nerenin takımı? AEK Larnaca hangi ligde oynuyor?

AEK Larnaca hangi ülkenin takımı, nerenin takımı? AEK Larnaca hangi ligde oynuyor?

Fenerbahçe çıktığı son maçlardan puan kazanmaya devam ederken UEFA Avrupa Ligi’de B grubunda 2.sırada yer almaktadır. 3. Haftası gerçekleşecek olan UEFA maçlarında Fenerbahçe’nin rakibi AEK Larnaca oldu. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

ürkiye temsilcisi olan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubunda karşılaşmaları devam ederken 3. Haftasında Güney Kıbrıs Rum Kesimi ekiplerinden olan AEK Larnaca ile mücadele edecektir. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

UEFA Avrupa Ligi tüm heyecanıyla devam ederken B grubu maçlarında Türkiye’nin temsilcisi Fenerbahçe karşılaşma için antrenmanlarını sürdürmektedir. Teknik direktör Jorge Jesus başarılı adımlarla Fenerbahçe B grubunda 2 maç sonrasında 4 puana erişerek avantajlı hale geldi. Aynı zamanda sarı lacivertli takımın rakibi AEK Larnaca ile 6 puan ile liderlikte yer almaktadır. 

Fenerbahçe - AEK Larnaca mçı

FENERBAHÇE - AEK LARNACA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 

Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı 6 Ekim perşembe günü gerçekleşirken saat 22.00’da izleyici ile buluşacaktır. 

FENERBAHÇE - AEK LARNACA MAÇI HANGİ KANALDA? 

6 Ekim günü gerçekleşecek olan heyecan dolu maç için bekleyiş başlarken futbol severler maçı canlı izlemek için araştırmalara başladı. Fenerbahçe - AEK Larnaca maçı Exxen ekranlarında canlı olarak yayınlanacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN