Alex de Souza Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Alex de Souza Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, önümüzdeki dönemde sarı lacivertli kulüpte görev alacak.

Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelen ve Kadıköy'de oynanan Atiker Konyaspor maçını tribünden takip eden Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza, önümüzdeki dönemde sarı lacivertli kulüpte görev alacak. Bu önemli gelişmeyi Fenerbahçe'nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan açıkladı. 

''SON ZİYARETİNDE HER ŞEY HALLEDİLDİ''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Soydan, şöyle konuştu: Fenerbahçe'nin Alex'e teşekkür etmesi gerekiyor. Çok yanlış ayrılmıştı. Ali Koç ve yönetim bu yanlışı düzeltti. Son ziyaretinde her şey halledildi. Alex ile Alexsiz yıllar arasında Fenerbahçe'de çok büyük farklar var. Neler yapmış, kaç gol atmış, kaç gol attırmış buna bakalım. Fenerbahçe tarihinin en önemli futbolcularından bir tanesi. İnşallah Alex'in yollayacağı bir kaç oyuncuyu Fenerbahçe transfer eder.

FENERBAHÇE'DE TEK MENAJER OLACAK

Fenerbahçe'de tek menajer olacak isim Alex'tir. Tek başına sorumluluğu almalı. Futbol oynamış insanlar bu işi yapabilir. Bu iş sonradan kitaptanya da internetten öğrenilmez. Dünyada bunun çok örnekleri var. Bu son ziyarette bir söz verildi. 'Bize o kadar iyi hizmet ettin ki bu göreve layıksın' dendi. Alex, Fenerbahçe'de her göreve layıktır. Brezilya'dan çok önemli futbolcuları getirecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN