Ali Koç ve Dursun Özbek 2 milyon euro için Arabistan'a gitmezler gerçek rakam nedir açıklasınlar!

Ali Koç ve Dursun Özbek 2 milyon euro için Arabistan'a gitmezler gerçek rakam nedir açıklasınlar!

Süper Kupa finalinde yaşanan kriz ve Fenerbahçe'nin transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulunan Ümit Özat canlı yayında çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. İşte Eyüp Yıldız'ın sorularını yanıtlayan Özat'ın gündeme damga vuran o değerlendirmeleri...

Süper Kupa için Galatasaray ve Fenerbahçe'ye 2'şer milyon euro ödeneceği söylendi koskoca 120 yıllık kulüpler 2 milyon euro'ya muhtaç mı? Türkiye'nin 100. yılında Süper Kupa finali Arabistan'da oynanır mı? Para sevgileri Atatürk sevgisinin önüne geçti.

dursun-ozbek-ali-koc.jpg

ÖNDEN PARA MI ALDINIZ AÇIKLAYIN

Atatürk pankartı, yurtta sulh cihanda sulh mesajı vs bunların hepsi fasafiso sen en başından Arabistan teklifini kabul etmeyecektin. 2 milyon euro için bunlar göze alınır mı? Ali Koç ve Dursun Özbek önden para aldı diye duydum gerçek rakam 5 milyon euro değil.

PANATHİNAİKOS FIRTINA MIRTINA DEĞİLDİ

Yabancı bir ligde çalışmak çok kolay değildir. Türkiye'ye çok kaliteli hocalar geldi. Daum, Lucescu Fatih Terim'e karşı Süper Lig'de şampiyonluk yaşadılar. Razvan benim bildiğim yıllardır orada çalışıyor. Ben dün akşam Panathinaikos'u izledim öyle fırtına mırtına falan değil. Galatasaray'ın kaybettiği Kopenhag Pana'dan fersah fersah önde.

FATİH TERİM TÜMER METİN'İ YANINA ALMALIYDI

Fatih Terim Yunanistan Ligi'ni çok iyi bilen Tümer Metin'i neden yanına almadı anlam veremedim. Terim Yunanistan'a gitti İtalyanca konuşuyor, hocam Türkçe konuş onlar çevirsin. Memlekette herkesin Türk milliyetçiliği kabarıyor yurt dışına çıktıklarında kedi gibiler.

tumer-metin-fatih-terimi-savundu-001.jpg

Fenerbahçe'ye Savic'i teklif etmişler göreceksiniz yakında hoca da önerecekler. Fenerbahçe'de 5 tane Yugoslav oyuncu var. Zajc, Dzeko, Livakovic, Tadic, Szymanski.

SAMET AKAYDİN 4 MİLYON EURO EDER Mİ HİÇ!

Fenerbahçe Samet Akaydin'la ilgilenirken ben almayın dedim, hele hele 4 milyon euro bonservis asla ödenmez dedim. Samet 300 bin euro olur tamam al ama 4 milyon euro ödenir mi? Ali Koç ya futbolu bilmiyor ya da para saymayı bilmiyor.

Crespo Atletico Madrid'e gidiyordu 15-20 milyon euro veriyorlardı ne oldu? Lincoln Henrique, Luan Peres, Gustavo hani neredeler?

6 YILDA 1 KEZ ŞAMPİYON OLUNMAZ MI?

Ali Koç iflas etsin param yok desin Kulüpler Birliği'nde 2 başkan yüzüne bakmaz. Fenerbahçe'nin başına 6 yıl bir avukatı koy, polisi koy, bir memuru koy 1 kere şampiyon olur herhalde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN