Ali Koç'un 'Stadyumumuza gelemez" dediği Ali Palabıyık hakkında Ümit Özat'tan olay açıklamalar! Taraftarlar küplere bindi!

Ali Koç'un 'Stadyumumuza gelemez" dediği Ali Palabıyık hakkında Ümit Özat'tan olay açıklamalar! Taraftarlar küplere bindi!

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat, Adana Demirspor karşılaşmasında çaldığı düdükler nedeniyle sarı-laciverti camianın tepkisini çeken Ali Palabıyık'a destek oldu. Palabıyık'ın kötü bir maç yönetmediğini vurgulayan Özat, açıklamalarıyla taraftarların tepkisini çekti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor- Fenerbahçe karşılaşmalarının yankıları sürerken Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'ın açıklamaları, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini topladı.

Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe, rakibi ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Karşılaşmada Fenerbahçe'nin tecrübeli ismi Mert Hakan Yandaş'ın attığı gol geçersiz sayılırken ev sahibi takıma ise iki penaltı verilmesi maçın önüne geçti.

ALİ KOÇ: BİZİM STADYUMUMUZA GELEMEZ

Ali Palabıyık'ın karşılaşmada çaldığı düdükler maçın önüne geçerken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Palabıyık hakkında "Yabancı hakem denememiz lazım. Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez" açıklamasında bulundu.

1460216.jpg

2001-2007 yılları arasında sarı-lacivertli formayı terleterek taraftarların gönlünde taht kuran ve Fenerbahçe'de kaptanlık görevini de üstlenen Ümit Özat, sosyal medya hesabın aracılığıyla yaptığı açıklamayla taraftarların tepkisini topladı.

"KÖTÜ MAÇ YÖNETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM"

46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertli camianın tepki gösterdiği Ali Palabıyık'ın kötü bir maç yönetmediğini vurgulayarak "İyi tanırım, Ankara'dan tanırım arkadaşımdır, kardeşimdir. Ona toz kondurmak istemiyor değilim. Mert Hakan'ın golü sayılsaydı Adana Demirspor, Fenerbahçe'yi yakalayamaz mıydı? Ben hakemin kötü maç yönettiğini düşünmüyorum, Ali Koç ile olan münasebetimden dolayı böyle bir yorum yapmıyorum. Beni bilen bilir." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN