Antalyaspor'dan olay paylaşım

Antalyaspor'dan olay paylaşım

Türk futbolu, TFF tarafından yayımlanan Merkez Hakem Kurulu (MHK) toplantısını konuşuyor. Antalyaspor Espor takımı da Galatasaray Espor galibiyetinin ardından bu toplantıya göndermeli bir paylaşımda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

MHK Eğitimcisi Hugh Dallas'ın Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının ardından hakemlerle çevrim içi yaptığı değerlendirme toplantısının Galatasaray-Bitexen Antalyaspor müsabakasıyla ilgili olan bölümü, izinsiz bir şekilde sosyal medyada yer almıştı. TFF'den söz konusu görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından MHK toplantısının tamamını YouTube sayfasından yayınladı.

İlgili haber: https://www.karar.com/spor-haberleri/tff-hakem-toplantisinin-tamamini-yayinladi-1850363

Antalyaspor Espor-Galatasaray Espor maçında da toplantıda konuşulan pozisyon etkisini gösterdi. Galatasaray Espor'u 4-2 mağlup eden Antalyaspor Espor da sosyal medya hesabından ses getiren bir paylaşımda bulundu.

''Bizim için basit temaslar ile kazanılmış bir maç oldu'' diyen Antalyaspor, Galatasaray'a ''Atmosferden etkilendin mi?'' diye sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN