Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza, yıllar sonra Süper Lig'e teknik direktör olarak döndü. Brezilyalı çalıştırıcı, Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Fenerbahçe formasıyla Türk futboluna adını altın harflerle kazımış olan Alex de Souza, Süper Lig'e geri dönüyor. Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın’ın Antalyaspor ile yola devam etmeme kararı sonrasında gelecek sezona yönelik teknik direktör arayışlarına başlayan Antalyaspor, Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza ile anlaşmaya vardı.

Son olarak Brezilya Serie B takımlarından Avai’yi çalıştıran Alex de Souza, Antalyaspor ile birlikte ilk büyük deneyimini yaşayacak. 45 yaşındaki çalıştırıcı, sezonun sona ermesiyle birlikte Antalyaspor'un başına geçecek.

ALEX ÖRNEK BİR İNSAN

Antalyaspor'dan Alex de Souza için resmi açıklama- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren yaptığı açıklamada "Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Alex de Souza ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Alex ile 2 yıllık sözleşme imzaladık'' ifadelerini kullandı. Alkan Evren, konuşmasının devamında ''Alex, Türkiye'deki bütün taraftarların karakteriyle, duruşuyla saygı duyduğu bir isim. Örnek bir aile babası. Antayaspor'a da bu özellikleriyle çok yakışacak bir isim'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN