Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Dünya devine imza atacak...

Arda Güler Real Madrid'e veda ediyor! Yeni takımı herkesi şaşırttı: Dünya devine imza atacak...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Türk futbol tarihine geçen bir bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e imza atan Arda Güler, İspanyol devine veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol dünya devi Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Türk futbol tarihine geçen bir başarı öyküsüne imza atmıştı. Son haftalarda İspanyol ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken milli yıldız, Madrid'e veda ediyor.

İspanyol dünya devinde uzun süre yedek kulübesine mahkum kaldıktan sonra son haftalarda forma şansı bulan milli yıldız Arda Güler hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Haberler.com'un İspanyol basınından derlediği habere göre; Bu sezon zor günler geçiren Alman devi Bayern Münih, genç yıldız arayışlarına başladı. Alman ekibinin bu doğrultuda Arda Güler'i gözüne kestirdiği öne sürüldü.

Alman yetkililerinin Arda Güler için Madrid ekibine teklif yapabileceği öne sürüldü. Milli yıldızın ise Münih'e imza atmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 19 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu bu sezon 7 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN