Aslan'ın eski hocası Domenec Torrent sessizliğini bozdu! "Galatasaray'ın..."

Aslan'ın eski hocası Domenec Torrent sessizliğini bozdu! "Galatasaray'ın..."

Geçen sezon ocak ayında Galatasaray'ın başına geçen sarı-kırmızılı takımda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından yaz aylarında görevine son verilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent, sessizliğini bozdu.

Geçen sezon ocak ayında Fatih Terim'in ayrılışıyla Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna geçen ancak sarı-kırmızılı takımda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından görevine son verilen İspanyol teknik adam Domènec Torrent, sessizliğini bozdu.

Geçen sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da Fatih Terim ile yaşanan yol ayrımının ardından 14 Ocak'ta teknik direktörlük koltuğuna oturan İspanyol teknik adam Domenec Torrent, sezon başında sarı-kırmızılı yönetim tarafından sözleşme fesih görüşmeleri için İstanbul'a davet edilmiş ancak tecrübeli teknik adamı havalimanında kimse karşılamamıştı.

Domenec Torrent sessizliğini bozdu: Göreve devam edecekmişim gibi çalışıyorum

"BANA SAYGISIZLIK YAPTINIZ"

Sarı-kırmızılı yöneticilerin pazarlık teklifini sert bir dille geri çeviren Torrent, Cimbom'un kurmaylarına sert çıkarak “Bana saygısızlık yaptınız. Bir kez bile görüşmeden teknik direktör adayları ile görüşüp anlaştınız. Ailemle beraber günlerce bekledim. Bu tavrınız nedeniyle kalan paramı peşin istiyorum. Konu para değil, şahsıma ve ekibime karşı sergilenen tutum” açıklamasında bulunmuştu.

Torrent Galatasaray'da bir kuruş bırakmadı: Başka takıma gitse dahi Cimbom'dan maaş alacak

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF ALDIM"

Habertürk'ün sorularını yanıtlayan tecrübeli teknik adam aylar süren sessizliğini bozarak Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Türkiye'den teklifler aldığını açıkladı. Torrent "Türk ligi beğendiğim bir lig. Değerlendirdiğim seçeneklerden biri, fakat acelem yok. Başka ülkelerden de teklif geldi ancak istediğim şartlar oluşmadı. İleride gelecek teklifleri değerlendireceğim." diye konuştu.

"GALATASARAY'IN MAÇLARINI İZLİYORUM"

Galatasaray'ı da yakından takip ettiğini ifade eden İspanyol çalıştırıcı, sarı-kırmızılı ekip hakkında ise ''Galatasaray'ın maçlarını izliyorum. Ancak yorum yapmam doğru olmaz. Takımın başındaki hocaya saygısızlık olur'' şeklinde konuştu.

tom.jpg

3 MİLYON 225 BİN EUROYA MAL OLDU

Sarı-kırmızılı ekibe bir sezonluk maliyetleri 2 milyon 150 bin Euro olan Torrent ve yardımcıları için 6 aylık dönemde kasadan 1 milyon 75 bin Euro çıkmış, Galatasaray'da 20 maçta görev alan İspanyol teknik ekip; sarı- kırmızılı ekibe toplam 3 milyon 225 bin euroya mal olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN