'Başka ülke, başka kulüp' diyen Acun Ilıcalı Shelbourne'ü bıraktı

'Başka ülke, başka kulüp' diyen Acun Ilıcalı Shelbourne'ü bıraktı

Televizyoncu Acun Ilıcalı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın aldıktan sonra İrlanda ekibi Shelbourne'e de yatırım yapmıştı. Ünlü iş insanı İrlanda ekibine yaptıkları yatırımları sonlandırma kararı aldığını bildirdi. Ilıcalı, başka bir ülkede yeni bir futbol takımına yatırım yapmayı planladığını duyurdu.

Son yıllarda futbol takımlarına yaptığı yatırımlarla öne çıkan iş insanı Acun Ilıcalı, önce İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'yi satın alarak yatırımlarına başlamıştı. Hull City sonrası Shelbourne'ü de satın alan Acun Ilıcalı, İrlanda ekibine yaptıkları yatırımları sonlandırma kararı aldığını bildirdi. Acun Ilıcalı başka bir ülkede yeni futbol yatırımı yapmayı planladığını aktardı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ACM SPORTS'tan yapılan açıklamaya göre, İrlanda Premier Lig'de sezonun bitmesinin ardından yatırım kararının sonlandırıldığı duyuruldu.

YENİ ÜLKE YENİ KULÜP

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "ACM SPORTS olarak; İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne'de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen işbirliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz. Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir."

Shelbourne, Acun Ilıcalı'nın hisselerini satın almasının ardından ligde çıktığı 19 karşılaşmada 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kulüp, İrlanda Premier Lig'i lider Shamrock Rovers'ın 12 puan gerisinde 4. sırada tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN