Beşiktaş başkanlık seçimi ne zaman? BJK seçim için adaylar belli oldu

Beşiktaş başkanlık seçimi ne zaman? BJK seçim için adaylar belli oldu

Beşiktaş Başkanlığı için 10 Ekim 2019 saat 17:00’ye kadar 5 isim adaylığını açıkladı. Divan kuruluna verilen listeler netleşirken, Beşiktaş başkanlık seçimlerinin ne zaman yapılacağı konusu merak ediliyor. İşte BJK başkanının seçileceği tarih…

Beşiktaş'ta Serdal Adalı, Ahmet Nur Çebi, İsmail Ünal ve Hürser Tekinoktay başkanlığa adaylığını açıklarken, BJK başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı ise merak konusu oldu. Fikret Orman’ın seçim kararı almasının ardından başlayan süreçte adaylar belirlendi. İşte son gelişmeler…

BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Beşiktaş’ın 13 Ekim Pazar günü çoğunluk sağlanamaması durumunda 20 Ekim'de gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa aday olan Hürser Tekinoktay ve Serdal Adalı, geçici listelerini divan kurulu başkanlığına sundu.

Başkanlığa aday olması için gereken imza sayısını toplayan ve adaylığını duyuran Serdal Adalı, Beşiktaş’ın Vodafone Park'ta yer alan idari binasında yapılan teslim törenine ilk gelen isim oldu.

Listesini divan kurulu ikinci başkanı Fethi Hinginar'a veren Adalı, "Önümüzdeki seçim için tüm aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umarım camiamız için hayırlı, uğurlu, düzeyli, güzel bir seçim olur. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Zor bir dönemden geçiyoruz. Camiamızın bu dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu kadar başka bir şeye ihtiyacı yok. Umarım Beşiktaş için güzel günler olur." açıklamasında bulundu.

Adalı, projelerini ve Beşiktaş camiasına ihtiyaçlarını daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklayacağını duyurdu.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

TEKİNOKTAY’IN LİSTESİNİ AVUKATI VERDİ

Başkan adaylığı için gereken imza sayısını toplayan ve adaylığını daha önce açıklayan Hürser Tekinoktay'ın geçici yönetim kurulu listesini ise avukatı Aker Çıtak, divan kuruluna verdi.

19-10/10/ahmet-nur-cebi-1570715470.jpg

3. ADAY AHMET NUR ÇEBİ

Beşiktaş’ın 3. başkan adayı ise Ahmet Nur Çebi oldu. Eski yönetici başkan adaylığını resmen açıklarken, yönetim listesini de Divan Başkanlık Kurulu'na verdi.

Beşiktaş'ta başkanlık için adı geçen İsmail Ünal da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Böylece Beşiktaş'ta başkan adayı sayısı 4'e çıktı,

Hüseyin Yücel
Doğan Küçükemre
Melih Aydoğdu
Serkan Yazıcıoğlu
Erdal Karacan
Uğur Fora
Erdal Karacan
Numan Akpınar
Deniz Atalay
Mustafa Yazıcı

Ahmet Nur Çebi'nin muhtemel listesi:

Emre Kocadağ
Erdal Torunoğulları
Kemal Erdoğan
Bekan Gocay
Çağdaş Abraş
Ahmet Aksu
Selan Ersu
Erkan Doğruer
Berk Hacıgüzeller
Mesut Urgancılar
Mete Vardar

Hürser Tekinoktay'ın muhtemel listesi:

Tamer Mert
Emre Esen
Yağmur Sağnak
Levon Kamer Dökmeciyan
Ercan Özcan
Nilay Yılmaz
Mehmet Bilal Özokur
Ersan Aksoylu

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN