Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı takımların muhtemel 11'i

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı takımların muhtemel 11'i

Süper Lig'in ilk derbisi Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında yapılacak. Siyah beyazlı takım derbiyi kazanarak kötü gidişatına dur demek isterken, Fenerbahçe de zaferini taçlandırmak istiyor. Peki, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin ilk 11'i belli oldu mu? İşte detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın konuğu Fenerbahçe olacak. Vodafone Park'ta yapılacak karşılaşma öncesinde teknik adamlar muhtemel 11'lerini açıkladı.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'İ

Takımdan uzun zamandır süren Ersin Destanoğlu krizi sonlandı. Fenerbahçe ile oynanacak derbide Ersin Destanoğlu da yer alacak.

Beşiktaş'ta teknik adam savunma hattına yerleştireceği isimleri de netleştirdi. Sağ bekte Valentin Rosier, savunma hattı göbeğinde de Tayyip Talha Sanuç ve Romain Saiss yer alacak. Takımın sol bekinde ise Arthur Masuaku'nun olacağı tahmin ediliyor.

Siyah beyazlı takımda orta sahada ise Josef de Souza ve Gedson Fernandes ile Salih Uçan'ın yer alması bekleniyor. Sakatlığını atlatan Dele Alli ise hamle oyuncusu olarak yer alacak.

 beşiktaş muhtemel 11

GHEZZAL TEKRAR SAHADA

Geçirdiği sakatlığı atlatan Rachid Ghezzal artık tam anlamıyla hazır. İlk 11 kadronun ileri üçlüsünde Rachid Ghezzal, Jackson Muleka ile Wout Weghors yer alacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe'nin ilk 11'inde yer alacağı net olan tek isim Altay Bayındır.

Takımda sağ bekte Bright Osayi Samuel'in yerine Ferdi Kadıoğlu forma giyecek. Stoper tandeminde ise Gustavo Henrique ve Attila Szalai bir şans bulacak. Takımın sol bekinde ise Ezgjan Alioski yer alacak.

 fenerbahçe muhtemel 11

Teknik adam Jorge Jesus'un orta sahada Willian Arao ve Miguel Crespo'ya şans vereceği konuşuluyor.

Derbi öncesi sarı lacivertli takımın muhtemel hücum hattı da netleşti. Forvetin arkasındaJoao Pedro, sağ kanatta Diego Rossi, sol kanatta da Emre Mor yer alacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN