Beşiktaş Luka Modric'le anlaştı Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yollar ayrıldı

Beşiktaş Luka Modric'le anlaştı Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yollar ayrıldı

(Son dakika Spor Haberleri) Gelecek sezonun hem yönetim hem de kadro planlamasını yapmaya başlayan Hasan Arat'ın Feyyaz Uçar ile Samet Aybaba ile yollarını ayıracağı öğrenildi. Dünyaca ünlü bir yıldıza imza attırmak için çalışmalarına başlayan Başkan Arat, Luka Modric'le ise masaya oturdu.

31 Temmuz 2023'te bonservissiz bir şekilde Milan'dan transfer edilmesine rağmen sezon başından beri Beşiktaş'ta çalışan Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Serdar Topraktepe, Rıza Çalımbay ve son olarak Fernando Santos'un ilk 11'de düşünmediği Ante Rebic defteri kapanıyor...

ante-rebic.jpg

Beşiktaş'a sezon sonunda veda etmesi beklenen Hırvat yıldızla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Ante Rebic'in muhtemel yeni adresi netlik kazandı.

REBİC'E KULÜP BULUN

Milan'dan büyük umutlarla transfer edilen Antre Rebic ile yolların kesin olarak ayrılacağı aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş, Ante Rebic'in menajerini İstanbul'a davet etti. Siyah-beyazlıların, Hırvat yıldızın menajerine "kulüp bul" talimatı verdiği belirtildi.

REBİC ÜLKESİNE GERİ DÖNEBİLİR

Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ante Rebic'e ülkesinden talipler olduğu kaydedildi. Başarılı futbolcunun kariyerine Hırvatistan'da devam edebileceği vurgulandı.

23 MAÇTA 1 GOL 5 ASİST

30 yaşındaki sol kanat Beşiktaş'ta 23 maça çıktı ve 691 dakika sahada kaldı. Ante Rebic bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Hırvat oyuncu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı. Ante Rebic'in Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Hırvat kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 3 milyon 200 bin euro.

rebic.jpg

NK Vinjani altyapısında futbola başlayan Ante Rebic daha sonra NK Imotski, RNK Split, Fiorentina, Leipzig, Hellas Verona, Eintracht Frankfurt ve Milan'da oynadı. 30 yaşındaki futbolcu, Hırvatistan Milli Takımı'nda 42 mücadelede şans buldu ve 3 kez rakip fileleri havalandırdı.

ERMAN TOROĞLU: FEYYAZ UÇAR VE SAMET AYBABA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa finalinin ardından A Spor ekranlarında çok önemli açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu Beşiktaş hakkında dikkat çeken istihbaratlar paylaştı. Toroğlu'nun Fernando Santos'u bırakıp 'Gelecek sezon Hasan Arat Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile çalışmayacak. Eğer Beşiktaş Türkiye Kupası'nı alırsa onu bilmiyorum, karar belki yeniden gözden geçirilebilir ama beni duyumlarıma göre lig biter bitmez Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yollar ayrılacak' ifadeleri adeta bomba etkisi yarattı.

GÖKHAN KESKİN: MODRİC'TEN ÖNCE 8 FUTBOLCUNUN GİTMESİ LAZIM

'Beşiktaş Luka Modric transferini bitirdi' iddialarını yanıtlayan Siyah Beyazlı kulübün eski kaptanlarından Gökhan Keskin dünyaca ünlü yıldız için 'Şu anda Beşiktaş'ta 8 tane yabancı futbolcunun sezon sonunda gönderilmesi lazım, kadroda acayip bir şişkinlik var Fernando Santos da kalıp kalmayacağını bilmediği için ben Modric haberlerine pek itibar etmiyorum' sözlerini sarfetti. 12 yıldan beri Real Madrid forması giyen 38 yaşındaki Hırvat orta sahanın 2014'teki piyasa değeri 55 milyon euro'ydu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN