Beşiktaş'ta bir flaş ayrılık daha yaşanabilir! Ceyhun Kazancı ile yol ayrımına gelindi

Beşiktaş'ta bir flaş ayrılık daha yaşanabilir! Ceyhun Kazancı ile yol ayrımına gelindi

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ile yollarını ayırmaya karar verilirken, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'dan beklenmedik bir talep geldi.

Spor Toto Süper Lig'de haftalardır aldığı başarısız sonuçlarla birlikte eleştiri oklarının hedefinde kalan Valerien Ismael ile Beşiktaş arasındaki ipler artık kopma noktasına geldi. 

Siyah beyazlı taraftarların tepkisi her geçen gün biraz daha artarken, yönetim bu tepkiler karşısında daha fazla direnemeyerek Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yollarını ayırma yönünde bir karar aldı.

ceyhun kazancı bjk ayrılık

KAZANCI İLE YOLLAR AYRILABİLİR

Valerien ile yolların ayrılması yönünde bir karar alınırken, Sportif Direktör Ceyhun Kazancı'dan da beklenmedik bir talep geldi ve Kazancı ayrılmak istediğini söyledi.

Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Teknik Direktör Valerien Ismael'in takıma katılmasında büyük bir rol oynarken, aynı zamanda bu sezon yapılan kadro planlamasının da mimarları arasında yer alıyordu.

Kazancı'nın bu önerisini değerlendirmeye alan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin bugün içerisinde bir karar vermesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN