Beşiktaş'ta deprem: Şenol Güneş'in vazgeçilmezi Takımdan ayrılmak istediğini açıkladı!

Beşiktaş'ta deprem: Şenol Güneş'in vazgeçilmezi Takımdan ayrılmak istediğini açıkladı!

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı takımın yıldız ismi takımdan ayrılma kararı aldı. Yıldız ismin kısa süre içerisinde takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Konyaspor ile berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşarak taraftarlarını mutlu edebilmek için girişimlere şimdiden başlayan Beşiktaş, Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle yolları ayırmak için geri sayıma geçti.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Konyaspor ile 3-3 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Başarılı teknik adamın raporu doğrultusunda transferde düğmeye basan siyah-beyazlı ekip, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

TAKIMDAN AYRILMAK İSTEDİĞİNİ YÖNETİME İLETTİ

Milan'ın golcü futbolcusu Ante Rebić'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Beşiktaş'ta Romain Saiss depremi yaşanıyor.

Şenol Güneş'in siyah-beyazlı ekibe imza attığı günden bu yana 17 maçta forma giyen Faslı stoper, Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini Ahmet Nur Çebi ve Ceyhun Kazancı’ya iletti.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Beşiktaş, beklentiyi karşılayan teklif gelmesi durumunda Saiss’in ayrılmasına onay verecek, aksi durumda takımda kalacak.

Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss derbide ilkleri yaşadı

Devre arasında teklif yapan ancak bu teklifi rededilen Nottingham Forest, Beşiktaşlı yetkililerle bir kez daha Saiss için temasa geçti. Faslı stoperin ilerleyen günlerde Beşiktaş ile yollarını resmi olarak ayırması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN