Beşiktaş’ta hedef 4’te 4

Beşiktaş’ta hedef 4’te 4

Süper Lig’de Galatasaray’ı 3-1’le deviren Beşiktaş, maç fazlası ile farkı 5 puana düşürdü. Şenol Güneş’in önderliğinde 10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar, kalan bölümde oynayacağı 4 müsabakayı kazanarak zirve umutlarını son haftaya taşımak istiyor.

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray’ı sahasında 3-1 mağlup ederek rakibiyle puan farkını maç fazlasıyla 5’e düşürdü. 3 gollü zafer camiayı sevince boğarken Beşiktaş, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Siyah-Beyazlılar bu süreçte biri hükmen 8 galibiyet alırken devre arası takviyelerinin takıma katılmasıyla takımdaki hava tamamen değişti. Beşiktaş, erteleme mücadelesinde Antalyaspor ile 26 Şubat’ta sahasına golsüz berabere kalırken bu karşılaşmada yeni transferleri oynatamamıştı.

Söz konusu maçın sonrasında teknik direktör Şenol Güneş, yeni transferlerini ilk 11’e monte etti ve Kartal’ın yükseliş süreci başladı. Beşiktaş bu süreçte biri hükmen Hatayspor’dan olmak üzere 8 galibiyet alırken tek puan kaybını Trabzonspor beraberliği ile yaşadı.

Spor Toto Süper Lig’de 32. haftayı 65 puanla 3. sırada kapatan Beşiktaş rotasını çizdi. Kartal kalan süreçte sırasıyla Antalyaspor (D), Adana Demirspor (D) ve Kasımpaşa (D) ile karşılaşacak. 34. haftayı ligden çekilen Gaziantep FK karşısında alacağı 3-0’lık hükmen galibiyetle kapatacak Siyah-Beyazlı takım, 36. haftayı ise bay geçecek.

Beşiktaş sezonu sahasında Konyaspor’la oynayacağı karşılaşmayla noktalayacak. Siyah-Beyazlı takım 4’te 4 yaparak 80 puana ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Şenol Güneş ve yöneticiler, 80 puana ulaşmaları durumunda şampiyon veya ikinci sırada ligi bitireceklerini düşünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN