Canlı yayında açıklandı! Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Galatasaray resmen köşeyi dönecek!

Canlı yayında açıklandı! Icardi öyle bir takıma gidiyor ki... Galatasaray resmen köşeyi dönecek!

Galatasaray forması altında attığı gollerle adeta efsaneleşen Arjantinli golcü Icardi, değerine değer kattı. Yıldız golcü için dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Geçen sezondan bu yana Galatasaray forması altında attığı gollerle sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Arjantinli yıldız Mauro Icardi, değerine değer kattı. Dün akşam Alanyaspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyette başrol oynayan yıldız golcünün Real Madrid'in transfer gündemine girdiği ileri sürüldü.

Dün akşam Süper Lig'de 13. hafta karşılaşmasında Alanyaspor karşısında 1 gol 2 asist kaydederek geceye damga vuran yıldız futbolcu, geçen sezondan bu yana Süper Lig'de en fazla maçta hem gol hem asist kaydeden futbolcu olarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Geçen sezon yaz transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a imza atan ve kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan Arjantinli yıldız golcü Icardi, geçtiğimiz yaz transfer döneminde ise bonservisiyle Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılı forma altında geçen sezondan bu yana attığı gollerle taraftarların sevgili haline gelen yıldız futbolcu, değerine değer kattı.

Galatasaray'da 49 maçta görev alarak 39 gol 13 asiste imza atan golcü futbolcunun İspanyol dünya devi Real Madrid'in dahi transfer gündemine girdiği ileri sürüldü. Arjantinli dünya yıldızı, Galatasaray'da gösterdiği performansla geçen yıl ekim ayında 17,5 milyon euro olan piyasa değerini 20 milyon euroya yükseltmeyi başardı.

Yıldız golcünün Alanyaspor karşılaşmasında ortaya koyduğu performansı yayıncı kuruluş ekranlarında değerlendiren Güntekin Onay, Galatasaray forması altında gösterdiği performans sonrasında Arjantin Milli Takımı'na seçilebileceğini öne sürdü.

"ARJANTİN'DE ÇAĞRILABİLİR"

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'de teknik direktör Lionel Scaloni'nin, Icardi'nin performansına kayıtsız kalamayacağı ve Icardi'ye şans verebileceği iddia edildi.

Yıldız golcünün performansından övgüyle bahseden Onay, "Icardi bu takımda oynayabilir mi, diye düşünmüşüzdür. Bence oynayabilir, Arjantin'de çağrılabilir." dedi.

Golcü futbolcunun Arjantin Milli Takımı'na seçilmesi halinde dev takımların yıldız ismi kadrosuna katmak için harekete geçeceği öne sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN