Cem Ulusoy Gaziantep'e veda etti

Cem Ulusoy Gaziantep'e veda etti

Geçtiğimiz sezon ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol'da forma giyen İsmail Cem Ulusoy, Kırmızı-Siyahlı ekibe veda etti.

Son 3 sezondur Gaziantep Basketbol forması giyen başarılı oyun kurucu, yapılan resmi açıklamaya göre gelecek sezondan itibaren Aliağa Petkimspor’un formasını terletecek. Bir başka Süper Lig temsilcisi Petkimspor ile anlaşma sağlayan Ulusoy, Antep ekibine şu ifadelerle veda etti:

"Değerli Gaziantep Basketbol ailesi. 2019 sezonundan itibaren formasını gururla taşıdığım Gaziantep Basketbol'dan bu yıl itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Öncelikle geldiğim ilk günden beri sıcaklığı ve samimiyetiyle her zaman yanıma olan değerli Gaziantep halkına yeşekkürlerimi iletiyorum. 3 sezon boyunca, başta kulüp başkanımıza, yönetim kuruluna, beraber sahada mücadele ettiğimiz takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve siz kıymetli seyircilere teşekkür ediyorum."

Bu sezon toplam 34 karşılaşmanın 33’ünde süre alan 25 yaşındaki oyun kurucu, maç başına 4.7 sayı, 2.5 ribaund ve 3.6 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN