Chelsea'den müthiş geri dönüş

Chelsea'den müthiş geri dönüş

İngiltere Premier Lig'de uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir maç oynandı. Chelsea, son dakikaya yenik durumda girdiği maçta Manchester United'ı mağlup etmeyi başardı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

İngiltere Premier Lig'in 30. haftası dev bir karşılaşmaya ev sahipliği yaptı. Chelsea ile Manchester United, Stamford Bridge'de karşı karşıya geldi.

Resim

Maça müthiş başlayan Chelsea, 4. dakikada Conor Gallagher'in kaydettiği golle öne geçti. Maviler, 19. dakikada Cole Palmer ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Manchester United ise 34. dakikada Garnacho'nun attığı golle aradaki farkı bire indirdi. Güzel oyununa devam eden konuk ekip, 39. dakikada Bruno Fernandes ile skorda dengeyi sağladı.

İkinci yarı nefesleri kesti. 67. dakikada Garnacho ile öne geçen Manchester United, uzun süre skor üstünlüğünü korumayı başardı. Ancak United, uzatma dakikalarında büyük bir şok yaşadı. Chelsea, 90+10. dakikada Cole Palmer'ın penaltı golüyle skoru 3-3'e getirdi. Maviler, 90+1. dakikada ise bir kez daha sahneye çıkan Palmer ile galibiyete uzandı.

Nefesleri kesen maçta Chelsea, ezeli rakibini 4-3 mağlup etmeyi başardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN