Cimbom'dan gol yağmuru: Başakşehir:0 -Galatasaray:7

Cimbom'dan gol yağmuru: Başakşehir:0 -Galatasaray:7

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında Medipol Başakşehir’in konuğu oldu. Sarı-Kırmızılı ekip, baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 7-0 kazanmayı başardı. Okan Buruk öğrencileri, bu sonuçla liderlik koltuğu ile puan farkını 2’ye indirdi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray, Medipol Başakşehir’i 7-0 mağlup etti.

14. dakikada Galatasaray öne geçti. Kerem, Oliveira ile duvar pası yaparak penaltı noktası üzerinde yeniden topu aldı. Önü açılan Kerem’in vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.

31. dakikada Boey’un sağdan ortasında altıpasta yükselen Abdülkerim Bardakcı’nın kafayla vurduğu top yan direğe çarptı. Pozisyonu takip eden Icardi, çizgi üzerinde tamamlamak istediği meşin yuvarlağa dokunamadı.

43. dakikada Mertens’in pasıyla ceza sahasına giren Torreira, Ndayishimiye’nin müdahalesiyle yerde kalınca hakem Atilla Karaoğlan penaltı noktasını gösterdi.

45. dakikada penaltıyı kullanan Icardi, sert bir vuruşla fileleri havalandırdı: 0-2.

45+4. dakikada Rashica, uzun mesafe sürdüğü topla ceza sahasına sokuldu. Bu oyuncunun ortasında Ndayishimiye’nin müdahale etmesiyle kaleye yönelen meşin yuvarlak kaleci Muhammed’i de yanıltarak ağlara gitti: 0-3.

Mücadelenin ilk yarısı konuk takımın 3-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın 48. dakikasında sağ kanattan ceza alanına sokulan Rashica’nın şutunda meşin yuvarlak direkten oyun alanına döndü.

59. dakikada çıkarken kaptırılan topta Kerem pasını Icardi’ye attı. Icardi kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda topuk pasını Kerem’e çıkarttı. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-4.

65. dakikada seri paslarla ceza alanına giren Galatasaray’da Mertens, yakın köşede topu ağlara yolladı: 0-5.

85. dakikada Icardi’nin pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Kerem, sağ köşede topu ağlara yolladı. VAR incelemesinin ardından gol geçerli sayıldı: 0-6.

88. dakikada sol kanattan hızlı gelişen atakta arka direğe açılan ortada Abdülkerim kafayla ağları buldu ve sonucu ilan etti: 0-7.

Cimbom, bu sonuçla Dünya Kupası arasına moralli girdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN