Cristiano Ronaldo'dan Messi'nin Ballon d'Or kazanmasına eleştiri paylaşımı!

Cristiano Ronaldo'dan Messi'nin Ballon d'Or kazanmasına eleştiri paylaşımı!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen yıldız isim Cristiano Ronaldo, kariyerinde 8'inci kez Ballon d'Or kazanan Lionel Messi hakkında sosyal medyada eleştirel bir paylaşıma yorum yaptı.

Geçen sezon oynanan 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin formasıyla şampiyonluğa ulaşarak kariyerindeki tek eksik kupayı kazanan Lionel Messi, 2023 için verilen Ballon d'Or ödülüünü kariyerinde 8.kez kazanmayı başardı.

Sosyal medyada üzerinden Messi'nin Ballon d'Or ödülünü kazanmasını eleştiren bir paylaşıma yorum yapan Cristiano Ronaldo gündeme oturdu.

Yapılan paylaşımda "Tahmin edildiği gibi Ballon d'Or'u Messi'ye verdiler. Dünya Kupası öncesi PSG'de emekli gibi görünüyordu. Sonra zaten Inter Miami'ye emekli olmaya gitti. Dünya Kupası'nı kazandı doğru ama 6 penaltı atarak kazandı. Ayrıca Dünya Kupası tam 10 ay önceydi. Messi'nin 8 değil, 5 Ballon d'Or'u olması gerekirdi. Iniesta-Xavi'nin, bir sezonda 6 kupa alan Lewandowski'nin ve Haaland'ın hak ettiği ödülleri ona verdiler" ifadelerinde bulunuldu.

Cristiano Ronaldo da bu paylaşımı beğenerek 4 'gülücük emojisiyle' kullanarak yanıt verdi.

messi.jpg

Lionel Messi Ronaldo hakkında yaptığı açıklamada "Sportif olarak harika bir rekabetti. Bu rekabet ikimizi de güçlendirdi çünkü ikimiz de rekabetçi insanlarız. Ronaldo da benim gibi sürekli kazanmak istiyor. Hem bizim için hem de futbolseverler için harika bir süreç oldu. Zirveye çıkmayı ve uzun süre orada kalmayı ikimizin de hak ettiğini düşünüyorum. Zirveye çıkmak kolaydır ancak orada bizim yaptığımız gibi 10-15 sene kalmak çok zordur. Aramızdaki rekabet, herkes için güzel anılar oluşturdu" şeklinde konuşmuştu.

ronaldo1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN