Daniel Sturridge kimdir hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında? Dünya yıldızı Trabzonspor için İstanbu

Daniel Sturridge kimdir hangi mevkide oynuyor ve kaç yaşında? Dünya yıldızı Trabzonspor için İstanbu

İngiliz dünya yıldızı Daniel Sturridge, Trabzonspor için İstanbul’a gelince, ‘Daniel Sturridge kimdi, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor?’ soruları da sorgulanmaya başlandı. Tüm bu gelişmeler ve Trabzonspor transfer haberleri karar.com’da…

Dün gece gelen son dakika haberinin ardından Liverpool’la sözleşmesi sona eren ve kariyerinde 2 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunan İngiliz dünya yıldızı Sturridge, Trabzonspor için İstanbul’a geldi. Peki Sturridge kimdir, kaç yaşındadır ve hangi mevkide oynuyor? İşte gelişmeler…

STURİDGE, TRABZONSPOR İÇİN İSTANBUL’A GELDİ

Bordo mavili kulübün prensip anlaşmasına vardığı 29 yaşındaki İngiliz golcü Daniel Sturridge, İstanbul'a geldi. Menajerliğini yapan amcası ve annesiyle İstanbul Havalimanı'na gelen Sturridge, buradan özel bir araçla ayrıldı. İngiliz oyuncunun daha evvel bir defa daha Türkiye'ye gelen annesi ve amcasıyla temaslarda bulunan Trabzonspor kulübü yetkililerin, Sturridge ile yapılacak son görüşmelerin ardından transferi netleştirmesi bekleniyor.

19-08/20/daniel-sturridge.jpg

DANİEL STURİDGE KİMDİR?

1 Eylül 1989 tarihinde doğan 1,80'lik santrafor, İngiltere'nin Birmingham kentinde dünyaya geldi. Futbola ülkesinin Aston Villa alt yapısında başlayan Daniel Sturridge, sırasıyla Manchester City alt yapısı, Conventry alt yapısı, Manchester City U18 ve 2008 yılında Manchester City'le birlikte maçlara çıktı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

15 MİLYON AVROYA LİVERPOOL’A TRANSFER OLDU

2009'da 7,25 milyon avro karşılığında Chelsea'ye transfer olan Daniel Sturridge, 2011'de Bolton'a kiralık olarak gönderildikten sonra 2013 yılında Liverpool'a 15 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Burada da 5 yıl top koşturan Daniel Sturridge, 2018'de West Brom'a kiralandı. Liverpool'la sözleşmesi 1 Temmuz 2019'da biten Daniel Sturridge, Trabzonspor'la anlaşmaya vardı.

Sturridge, kariyerinde 2 defa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 defa Premier Ligi şampiyonluğu ve 2 kez de İngiltere Kupası şampiyonluğu yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN