Dursun Özbek'ten Ali Koç'a cevap: "Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisi olduğunu söyleyerek neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?"

Dursun Özbek'ten Ali Koç'a cevap: "Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisi olduğunu söyleyerek neyi anlatmaya çalışıyorsunuz?"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un açıklamalarına cevap vererek, "Bazı kulüplerin FETÖ ile ilişkisi olduğu söyleyerek neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? Türkiye topyekün mücadele içindeyken bu söyleminiz, yaptığınız görevle bağdaşmıyor. Umarım ki bundan sonraki toplantılarınızda dikkat edersiniz" dedi.

Galatasaray, erkek basketbol takımı için isim ve forma sponsorluk anlaşmasına imza attı. RAMS Park’taki imza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sponsor firmanın Onursal Başkanı Rafet Ekmekçioğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zvezdan Mitrovic ile oyuncular katıldı.

ozbek1.jpg

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar'ın program moderatörlüğünü yaptığını, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un da soruları cevaplayan kişi olduğunu ifade eden Özbek "İthamların içeriğinden çok kompozisyona dikkat etmek lazım. Nereden başlayacağım konusunu hala kafamda çeviriyorum. Bugüne kadar Sayın Başkan tek başına televizyon programlarında, divan kurulu toplantılarında konuştu. Dün akşamki program bana biraz Hacivat-Karagöz orta oyununu anımsattı. Bilirsiniz orta oyunda her şey önden hazırlanıp konuşulurdu. Her şey önceden tasarlanırdı. Belli replikleri vardı. Bu oyunu izleyenler, Hacivat bir şey dediğinde Karagöz'ün ne cevap vereceğini bilirlerdi. Dün akşamki program da böyle bir program oldu. Bitmek tükenmek bilmeyen yakıştırmalar, iftiralar peşi sıra geldi. Buna alışmıştık. Geçmişte de bu ifadeleri kullanıyordu. Bunun artık orta oyunu seviyesine indiğini düşünüyorum." dedi.

ozbek2.jpg

Ali Koç'un Kulüpler Birliği Vakfı başkanı olarak Türk futboluna barışı ve sevgiyi getirmesi gerektiğini söyleyen Özbek "Bazı kulüplerin FETÖ'yle ilişkili olduğunu söylemekle neyi anlatmaya çalışıyorsunuz? Türkiye topyekun mücadele içindeyken bu söyleminiz, yaptığınız görevle bağdaşmıyor. Umarım bundan sonraki toplantılarımızda bu konuya dikkat edersiniz. Bu konunun Türk futboluna hiçbir fayda getirmediğini söylemek istiyorum. Galatasaray'ın görüşü her zaman barış ve sevgiden yana olmuştur. Futbolla ilgili açıklamalarına da zaten alıştık. Daha ligler başlamadan hakemleri ve sistemi etki altına almaya çalıştılar. Evet Trabzonspor maçından sonra ben de bazı ifadeler kullandım. O gün bu ifadelere gereksinim vardı. Hakemleri ve VAR sistemini ön plana alıp, devamlı baskı uygulama aşamasındalar. Artık bunun terk edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılında bir kısmını idrak ettiğimiz futbol sezonunun bütün kulüplere barış ve sevgi getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

ozbek3.jpg

Tete transferiyle ilgili olarak oyuncunun eski kulübü Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'in FIFA'ya başvurması hakkında da konuşan Özbek "Tete transferinde son derece hukuksal boyutu geçerli olan uluslararası boyuttaki kurumlardan görüş aldık. Oyuncusunu kaybeden her takımın belli bir yaklaşımı vardır. Konuyla ilgili endişemiz bulunmamaktadır. Tete transferi legal bir transferdir. Zaten böyle olmasaydı federasyon, oyuncunun Türkiye'de oynamasına izin vermezdi." dedi.

ozbek4.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynanan maç öncesinde ve sonrasında yapılan uygulamalar hakkında konuşan Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, yaşananların sistematik bir şekilde gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN