Enner Valencia: Taraftarlarımız biri ayağa kaldırdı

Enner Valencia: Taraftarlarımız biri ayağa kaldırdı

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Enner Valencia, Rennes karşısında aldıkları beraberliğin ardından başardıkları muhteşem geri dönüşün taraftarları sayesinde olduğunu söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe, taraftarı önünde oynadığı Rennes karşılaşmasına büyük bir şokla başlamıştı.

İlk yarıda Fransız ekibi tam 3 gol birden bulurken, maça yapılan bu başlangıç taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı.

KANARYA MUHTEŞEM DÖNDÜ!

Bu sezonun Fenerbahçe adına en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Enner Valencia, skorun 3-0'a gelmesinin ardından takımının geri dönüş fitilini ateşleyen golü atarak takımını ayağa kaldırdı. Sarı lacivertliler zorlu karşılaşmadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak önemli bir puan kazandı.

Enner Valencia Fenerbahçe Rennes

Rennes maçının ardından mikrofonların başına geçen Enner Valencia, yaptığı açıklamalarda;

' Harika bir maç olduğunu söyleyebilirim. Aslında maça böyle başlamayı da hiç beklemiyorduk. Skor beklemediğimiz bir şekilde 3-0'a geldi. İkinci yarıda ise taraftarlarımızın bizi ayağa kaldırdığını söylemem gerekiyor. Bize muhteşem bir destek veren taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Takımımız 3-0 geriye düşmesine rağmen inancını bir an olsun kaybetmedi ve sahadan 3-3'lük skorla ayrıldık. Artık son maçta Dinamo Kiev ile oynayacağmız karşılaşmayı düşünüyoruz, o maçı da kazanarak grubumuzu lider olarak tamamlamayı hedefliyoruz. ' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN