Erden Timur sol beke yeni Sascha Boey'ini buldu! Asist canavarı Hırvat Cimbom'a hayırlı olsun... Angelino gidiyor o geliyor

Erden Timur sol beke yeni Sascha Boey'ini buldu! Asist canavarı Hırvat Cimbom'a hayırlı olsun... Angelino gidiyor o geliyor

Sarı kırmızılılara müjdeli haber! Erden Timur sol beke yeni Sascha Boey'ini buldu! Sol beke oyuncu arayan Galatasaray listesinin başına o ismi koydu! Angelino gidiyor o geliyor! Asist canavarı Hırvat Cimbom'a hayırlı olsun...

Leipzig'den kiralanan Angelino’nun performansından memnun olmayan sarı- kırmızılılar sol bek için yeni isme odaklandı. Listenin baş sırasına Hırvat sol beki yazdı.

Galatasaray'da Angelino belirsizliği

Sol bek için için sezon başından beri devamlılık gösteremeyen Galatasaray, bu bölge için oyuncu arayışlarını hızlandırdı. Leipzig'den kiraladığı Angelino ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılılarda, listenin ilk sırasında Ajax'tan Borna Sosa var. Daha önce de gündeme gelmiş olan ancak yüksek bonservisi sebebiyle vazgeçilen Hırvat sol bek için tekrar harekete geçildi. Stuttgart'tan Ajax'a transfer olan 25 yaşındaki oyuncunun, Hollanda ekibine uyum sağlayamamasıyla sarı-kırmızılı yönetim transfer için girişimlere başladı.

Galatasaray, 7 milyon euro gözden çıkardı - Stuttgart ile pazarlıklar başladı | Transfermarkt

Ajax’ın Angelino’yla ilgilenmesi transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor. Hollandalı ekip İspanyol oyuncuyu radarına aldı. Menajerinin görüşmeleri başlattığı belirtilen 26 yaşındaki sol bekin devre rasında Ajax yolunu tutması an meselesi. Gündemdeki takas konusu için Angelino'nun kulübü Leipzig'le görüşme gerçekleştirecek.

Milli Takımın da formasını giyen Borna Sosa, Hırvatistan Milli Takımı'nda 18 maçta görev alarak 1 gol ve 2 asistle önemli bir performans sergiledi. 2022 Dünya Kupası'nda 3. olan takımın önemli bir parçasıydı.

Sportif Cümleler: Gece nöbeti #19; Borna Sosa

Ajax'ın 8 milyon euro karşılığında transfer ettiği ve şu ana kadar beklentilerin altında performans sergileyen Sosa, Hollanda ekibindeki ilk 11'deki yerini genç yetenek Martha'ya kaptırdı. 25 yaşındaki Hırvat oyuncu, ligde sadece 6 maçta forma şansı bulabildi ve toplamda 289 dakika sahada kaldı. UEFA Avrupa Ligi'nde ise 5 maçta görev aldı. Hırvat defans oyuncusu ile Ajax arasında 2028 yılına kadar sözleşme bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN