Eskişehirspor'da başkan adayı çıkmadı kurul ertelendi

Eskişehirspor'da başkan adayı çıkmadı kurul ertelendi

Kulüp başkanlığı için aday çıkmayan Eskişehirspor'da olağanüstü genel kurulun 12 Temmuz'a ertelendiği duyuruldu.

Misli.com 2. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor Kulübü'nün olağanüstü seçimli genel kurulu, kulüp başkanlığı için aday çıkmaması üzerine 12 Temmuz'a ertelendi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını yürüten Ali Çelikoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetim kuruluna aday çıkmaması üzerine genel kurulu 15 gün ertelediklerini söyledi.

Divan Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu, “Geldiğimiz noktada biz genel kurulumuza 15 gün sonraya kadar ara veriyoruz. Bu kez başka bir erteleme ve ara verme şansı yok, inşallah bu işi çözme noktasına geliriz” dedi.

"FEDERASYONA CEVAP VERECEK YÖNETİM KURULU YOK"

Ali Çelikoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ligde katılıp, katılmayacaklarına dair kulübe yazı geldiğini ifade ederek, şunları söyledi, "Şuanda bir takımız dahi elimizde kalmadı. Zannediyorum 17-18 yaş grubunda 7-8 futbolcumuz var. Geçen hafta TFF’den gelen bir yazıda liglere katılıp, katılmayacağımı sordular. Bizim divan kurulu olarak buna karar verecek bir yetkimiz yok. Yönetim kurulunun vermesi gereken karar ve imza. Bizim şuanda çok acil hareket ederek, TFF’ye Eskişehirspor olarak katılacağımızı beyan etmemiz için bir yönetimi teşekkül etmek zorundayız. Yoksa bununda süresini kaçırırsak, haliyle cevap vermediğimiz için liglere kabul olmayacağız. Geldiğimiz noktada biz genel kurulumuza 15 gün sonraya kadar ara veriyoruz. Bu kez başka bir erteleme ve ara verme şansı yok inşallah, bu işi çözme noktasına geliriz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN