Eskişehirspor 3'üncü kez başkanını seçemedi

Eskişehirspor 3'üncü kez başkanını seçemedi

Kulüp başkanını seçmek için 3'üncü kez olağanüstü seçimli genel kurul düzenleyen Eskişehirspor, aday çıkmamasından dolayı başkanını seçemedi.

Misli.com 2. Lig'de mücadele edecek Eskişehirspor'da olağanüstü seçimli genel kurul, kulüp başkanlığı için aday çıkmaması nedeniyle üçüncü kez yapılamadı.

Divan Kurulunun; Yönetim ve Denetim Kurulu listesi olup olmadığını Genel Kurul’a sunmasının ardından aday listesi çıkmamasından dolayı toplantıya 27 Temmuz 2021 saat 16:00’ya kadar ara verilmesine genel kurulun oy çokluğu ile karar verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN