Fenerbahçe Beko taraftarı önünde şov yaptı: Final Four'a bir adım kaldı

Fenerbahçe Beko taraftarı önünde şov yaptı: Final Four'a bir adım kaldı

Fenerbahçe Beko, Euroleague play-off serisi 2. maçında Fransız ekibi Paris Basketbol’u 89-72 mağlup etti. Sarı-lacivertliler seride durumu 2-0’a getirdi.

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı, EuroLeague play-off serisi ikinci maçında ağırladığı Fransa temsilcisi Paris Basketbol'u 89-72 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla seride durumu 2-0'a getirdi. Üç galibiyete ulaşan takımın Dörtlü Final bileti alacağı play-off serisinde üçüncü müsabaka, 29 Nisan Salı günü Paris Basketbol'un ev sahipliğinde Adidas Arena'da oynanacak.

11351405.jpg

Maça iyi başlayan ve 3 sayı çizgisinin gerisinden yüksek yüzdeyle oynayan Fenerbahçe Beko, hızlı hücumlarla skor üreten Paris Basketbol karşısında ilk periyodu 29-20 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de pas alışverişini iyi yapan ve basit top kayıpları yaşamayan sarı-lacivertli ekip, yüzdeli şutlarını sürdürdü. Bu periyodun son 3 dakika 17 saniyesinde Paris Basketbol'a sayı şansı tanımayan ve 12-0'lık seri yakalayan Fenerbahçe, soyunma odasına 61-38 üstün gitti.

İki takımın da savunmalarını sertleştirdiği üçüncü periyotta Paris Basketbol, TJ Shorts ile farkı azaltmaya çalıştı. Tarık Biberovic ve Baldwin ile skor üreten sarı-lacivertliler, son çeyreğe 76-57 önde girdi.

Dördüncü ve son periyotta rahat bir oyun sergileyen Fenerbahçe Beko, karşılaşmayı 89-72 kazandı.

PARİS’TE 1 GALİBİYET YETERLİ OLACAK

3 galibiyetle Final Four bileti alınacak olan serinin 3. maçı 29 Nisan Salı günü Paris’te oynanacak. Gerekmesi halinde 4. karşılaşma 1 Mayıs Perşembe günü yapılacak. Bu sezonki Euroleague Final Four, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de düzenlenecek.

PLAY-OFF’LARIN İLK YARISINDA ULAŞILAN EN YÜKSEK SAYI

Paris Basketbol karşısında ilk yarıda 61 sayı bulan Fenerbahçe, Euroleague’de bir başarıya imza attı. Sarı-lacivertliler, 2005 yılından bu yana play-offların ilk yarısında atılan en fazla sayıya ulaştı.

FİNAL FOUR MESAJI

gpuczpqweaabfcx-1.jpegKarşılaşma öncesi kadroların okunduğu esnada pota arkasında dev koreografi açıldı. Takımın maskotu olan Yellow’un bir eliyle Eyfel Kulesi’ni tuttuğu, diğer elinde ise Euroleague kupasının olduğu pankart açılırken, tribünlerde büyük coşku yaşandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN