Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında kural hatası var mı? Ahmet Çakar açıkladı! Kanarya'ya kötü haber...

Fenerbahçe- Kasımpaşa maçında kural hatası var mı? Ahmet Çakar açıkladı! Kanarya'ya kötü haber...

Süper Lig'de Galatasaray'ın hemen arkasında yer alan Fenerbahçe, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Kanarya, rakibini 5-1 ile mağlup ederken karşılaşmaya tekrarlanan penaltı atışı damga vurdu. Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamada 'kural hatası var mı?' sorusunu yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig'de lider Galatasaray'ın hemen arkasında yer alan Fenerbahçe, 21. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Kasımpaşa karşılaşmasında 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen rakibini 5-1 mağlup etmeyi başardı. Kanarya, cimbom ile arasındaki puan farını 4'e düşürürken maça tekrarlanan penaltı damga vurdu.

Süper Lig'de oynadığı son 2 maçtan zaferle ayrılan Fenerbahçe, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı. Kanarya rakibi karşısında 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen İstanbul derbisini 5-1 kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kanarya karşılaşmanın 35. dakikasında penaltı kazanırken Jorge Jesus'un isteği sonrasında topun başına Valencia geçti. Ekvatorlu golcü topu direğe nişanladı. Golcü futbolcu direkten dönen topu tamamlayarak takımına eşitliği sağladı.

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kural hatası! Ahmet Çakar'dan bomba iddia

Ancak gol, kural gereği iptal edildi. Daha sonrasında ise karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan, konuk takımın kalecisi Erdem Canpolat'ın penaltı kullanıldığı sırada çizgi ihlali yaptığı gerekçesiyle penaltıyı tekrarlattı. Tekrarlanan penaltıyı da Valencia kullanırken golcü futbolcu bu kez topu ağlarla buluşturdu.

Yaşananlar sosyal medyada gündem olurken eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, karşılaşmanın hakeminin bir kural hatasına imza attığını belirtti.

"KURAL HATASI..."

Çaka, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Fenerbahçe maçında penaltı tekrarı kural hatasıdır. Çizgiden yarım metre ileride olan kaleci topu kurtarsaydı penaltı tekrarı normal idi. Direkten dönen ya da auta giden topta kalecin abartılı terki gerekir(2-3 metre)"

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında kural hatası! Ahmet Çakar'dan bomba iddia

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN