Fenerbahçe-Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? FB hazırlık maçı tarihi ve maç saati

Fenerbahçe-Rayo Vallecano hazırlık maçı ne zaman, hangi kanalda? FB hazırlık maçı tarihi ve maç saati

Katar'da düzenlenen 2022 FİFA Dünya Kupası'ndan dolayı lig maçlarına mola verildi. Verilen arayı değerlendirmek isteyen takımlar ise hazırlık maçı organizasyonu düzenleniyor. Bu kapsamda Fenerbahçe ile Rayo Vallecano arasında bir hazırlık maçı oynanacak. Peki, Fenerbahçe-Rayo Vallecano maçı ne zaman ve saat kaçta? İşte maçla ilgili detaylar...

Katarda düzenlenen 2022 FİFA Dünya Kupası'nda kıyasıya mücadele devam ediyor. 20 Kasım tarihinde başlayan Kupa mücadelesi 18 Aralık tarihinde son bulacak. Kupadan dolayı liglere ara veren takımlar ise kendi aralarında hazırlık maçı yapacak. Bu kapsamda ilk maç Fenerbahçe ile Rayo Vallecano arasında yapılacak.

FENERBAHÇE-RAYO VALLECONO MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Süper Lig'e antrenmanlı girmeyi isteyen Fenerbahçe La Liga ekibi Rayo Vallecano'yla 30 Kasım tarihinde Ülker Stadyumu'nda hazırlık maçını oynayacak. Maç saat 20:00'de başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Fenerbahçe ile Rayo Vallecano karşılaşması S Sport Plus'tan canlı yayınla aktarılacak.

İKİ TÜRK TAKIMI İSPANYOL TAKIMLARIYLA MÜCADELE EDECEK

Kulüpler Birliği Vakfı La Liga'yla dostluk turnuvasının yapılacağını belirtti. Vakıf'ın bilgilendirmede, "Kulüpler Birliği Vakfımız, iş birliği içerisinde olduğu La Liga ile Katar'da gerçekleştirilecek Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada dostluk turnuvası düzenleyecektir. Bu organizasyon kapsamında La Liga takımlarından Villarreal CF ve Rayo Vallecano, Süper Lig takımlarımızda Fenerbahçe ve Galatasaray AŞ ile karşılaşacaktır. Karşılaşmalar ekiplerimizin stadyumlarında oynanacaktır. Turnuva ile alakalı detaylar ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

 FENERBAHÇE RAYO VALLECANO MAÇI

RAYO VALLECANO TAKIMININ GEÇMİŞİ

Rayo Vallecano de Madrid S.A.D, 29 Mayıs 1924'te İspanya Madrid Vallecas semtinde kurulmuştur. Kırmızı ve beyaz renklerinden oluşan takım karşılaşmalarına 15.500 kişilik Vallecas stadında çıkmaktadır.

2010 ile 2011 sezonunda La Ligi 2. ligini ikincilikle tamamlayan takım, La Liga'ya yükselme hakkını elde etmiştir. Ortalama beş sezonun ardından, 2015-2015 sezonunda ligi 18. sırada tamamlayan takım, La Liga'dan ayrılmıştır. Şuan ise La Liga liginde mücadelesine devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN