Fenerbahçe tarih verdi: Yeni teknik direktör belli oluyor

Fenerbahçe tarih verdi: Yeni teknik direktör belli oluyor

Teknik direktör arayışı devam eden Fenerbahçe'de, resmi açıklama geldi. Fenerbahçe Kulübü, Twitter üzerinden paylaştığı metinde yeni teknik direktörün birkaç gün içinde açıklanacağını duyurdu.

Uzun süredir teknik direktör arayan Fenerbahçe Kulübü, konu ile ilgili resmi açıklama yaptı.

Twitter'dan paylaşılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Futbol Takımımızın yeni sezon yapılanması kapsamında, Teknik Direktör anlaşmamızı, bu sezonu ve önümüzdeki yılları kapsayacak uzun vadeli bir planlama ile yapacağımızı, daha önce camiamızın bilgisine sunmuştuk.

"DETAYLARI İLE DEĞERLENDİRMEKTEYİZ"

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki sezon için mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkarken, camiamızı mutlu edecek sonuçlara imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün imkanları başta olmak üzere, uzun vadeli futbol aklı, oynatacağı oyun sistemi gibi detayları ile değerlendirmekteyiz.

"BİRKAÇ GÜN İÇİN PAYLAŞACAĞIZ"

Bu doğrultuda, bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

NE OLMUŞTU?

22 Haziran'da katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör ile ilgili de açıklamalarda bulunmuştu.

Koç, Fenerbahçe'nin yeni hocasının Pazartesi günü açıklanacağını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN