Fenerbahçe teknik direktörünü buldu

Fenerbahçe teknik direktörünü buldu

Fenerbahçe camiasının teknik direktör bekleyişi sürüyor. Sarı lacivertliler, yeni çalıştırıcıyı en geç hafta sonuna kadar açıklamak için çalışmalarını hızlandırdı. Gündeme gelen iddialara göre Başkan Ali Koç Paulo Fonseca ile el sıkıştı.

Emre Belözoğlu ile yolların ayrılmasının ardından birçok teknik adamla görüşen Fenerbahçe'nin, geçen ay Tottenham'la anlaşan fakat maddi problemler nedeniyle vazgeçilen Paulo Fonseca ile el sıkıştığı iddia edildi. Başkan Ali Koç, büyük oranda el sıkıştığı teknik adam ile ayrıntıları konuşuyor.

Görüşmelerini gizlilikle yürüten sarı lacivertli başkanın adayları arasında bir isim öne çıkıyor. Ali Koç'un Paulo Fonseca'yı kısa süre içinde açıklayabileceği gelen haberler arasında.

TRT Spor'da yer alan habere göre, anlaşma konusunda pürüz çıkması halinde Bjelica, Paulo Sousa ve Marco Silva alternatif seçenekler olarak gözüküyor. Görüşmelerini gizlilikle yürüten Ali Koç’un son detayları da çözerek taraftarın merakını gidermesi bekleniyor.

5 Temmuz'da Topuk Yaylası'nda yapılacak kamp çalışmaları öncesinde yeni teknik direktörün raporu doğrultusunda planlamanın yapılması hedefleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN