Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açacak' Kanarya stoperde dünya yıldızını istiyor! Sarı-Lacivertli taraftarlar çok sevinecek

Fenerbahçe transferde kesenin ağzını açacak' Kanarya stoperde dünya yıldızını istiyor! Sarı-Lacivertli taraftarlar çok sevinecek

Teknik direktör İsmail Kartal önderliğinde Trendyol Süper Lig'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Fenerbahçe, milli araya liderlik tablosunda ilk sırada girdi. Şimdiden devre arası transfer çalışmalarını da hızlandıran Sarı-Lacivertliler stoper hattına dünya yıldızını katmak için kesenin ağzını açacak.

Geride kalan sezonda tecrübeli teknik adam Jorge Jesus'la şampiyonluğa ulaşamayan Fenerbahçe, yaşanan teknik direktörlük değişiminin ardından İsmail Kartal'la yola devam etti.

ismail.jpg

Sezona İsmail Kartal'ın transferleriyle başlayan Fenerbahçe, iyi bir 'start' verirken, Sarı-Lacivertliler yakaladıkları 19 maçlık seriyle adından söz ettirdi. 19 maçlık yenilmezlik serisini Trabzonspor karşısında kaybeden Fenerbahçe, özellikle stoper hattında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle büyük bir sıkıntı yaşıyor.

fener.jpg

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Konferans Ligi'nde de Ludogorets'e mağlup olan Sarı Kanarya, uzun süren yenilmezlik serisini yaşanan sakatlıkların ardından kaybetti. Bunun üzerine devre arasında özellikle stoper hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler, kadroya tecrübesiyle ekstra motivasyon katacak isimlere yönelmek istiyor.

fener-001.jpg

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, dünya futbolunda ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren milli yıldız Çağlar Söyüncü için transfer harekatına başlayacak. Devre arasında oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertlilerde İsmail Kartal'da oyuncuyu çok istiyor.

caglar1.jpg

Çağlar Söyüncü sezon başında küme düşen Leichester City'den İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olmuş fakat istediği süreyi alamamıştı.

caglar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN