Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlatıyor! Kanarya'ya 130 milyon euroluk dünya yıldızı: 223 gol 104 asist...

Fenerbahçe yılın transfer bombasını patlatıyor! Kanarya'ya 130 milyon euroluk dünya yıldızı: 223 gol 104 asist...

Jose Mourinho'nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, 130 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde sürdüren Fenerbahçe, 130 milyon euroluk gol makinesini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Kanarya, tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Geride bıraktığımız sezonu 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezonda Portekizli teknik adam Mourinho yönetiminde Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Sarı-Lacivertli ekip, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini yeni sezonda dindirmek için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr formasını terleten ve takımdan ayrılması gündemde olan Senegalli golcü oyuncu Sadio Mane'ye kancayı taktı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun bu transferden çok umutlu olduğu belirtilirken hem oyuncuyla hem de Arap ekibiyle temaslara başladığı öne sürüldü. Hücum hattında her pozisyonda görev alabilen golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon 46 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 19 gol 11 asiste imza attı.

Suudi Arabistan'da servet kazanan Sadio Mane futbol kulübü satın aldı | Goal.com Türkçe​​​​​​​

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 32 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek toplamda 130 milyon euroluk bonservis bedeli ödendi. Futbol kariyeri boyunca 538 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 223 gol 104 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN