Fenerbahçe'de Ozan Tufan çalkantısı: Gidecek mi kalacak mı?

Fenerbahçe'de Ozan Tufan çalkantısı: Gidecek mi kalacak mı?

Kariyer sezonunu 6 gol ve 8 asistlik performansıyla tamamlayan Fenerbahçe oyuncusu Ozan Tufan'ın takımda kalıp kalmamasını masaya yatıran Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve A Takım Sorumlusu Emre Belözoğlu, başarılı futbolcunun kaderini tartışıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ozan Tafan'ı takımda tutmak ile satmak arasında git-gel yaşıyor. Başarılı futbolcunun takım için önemi nedeniyle satılmasına karşı çıkan bir grup var. Başka bir fikir ise 20 milyon Euro'luk çıkış maddesinin getirilmesi halinde oyuncuya izin verilmesi. Ajansspor'un iddiasına göre ise Fenerbahçe, Lazio'dan Vedat Muriqi'in içinde olduğu bir Ozan Tufan teklifi aldı. Sarı-lacivertliler, ya Muriqi'i bonservisiyle alıp Ozan'ı verecek ya da Ozan'ı satıp Muriqi'i kiralayacak.

YERİNE DEVREYE GİRECEK İSİM BELLİ

Ozan Tufan'ın satılması halinde Fenerbahçe, bir başka milli orta saha Okay Yokuşlu için devreye girecek. EURO 2020'de Türkiye'nin kadrosunda yer alan tecrübeli futbolcuya Galatasaray'ın yanı sıra başarılı bir sezon geçirdiği Premier Lig'den de talipler olduğu belirtiliyor. Okay'ın bonservisi Celta Vigo'da.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN