Fenerbahçe'den defansa 20 milyonluk yıldız! Ali Koç 24 yaşındaki Portekizli'ye çubukluyu giydirecek

Fenerbahçe'den defansa 20 milyonluk yıldız! Ali Koç 24 yaşındaki Portekizli'ye çubukluyu giydirecek

Süper Lig'te yeni sezona mükemmel başlayan takımlarından birisi olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına başladı. Milli araya girilmesiyle İsmail Kartal, transfer çalışmalarında 20 milyon Euro değerindeki oyuncuyu işaret etti. Devre arasında açılacak transfer sezonu için ön libero transferi için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. işte tüm detaylar...

Yaz boyunca süren transfer sezonunda birbirinden yetenekli futbolcuları kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'den yeni bir transfer duyuruldu. Süper Lig sezonunun başlamasıyla üst üste galibiyetler alan sarı lacivertli takım, sezon sonunda kupayı müzesine götürmeyi hedefliyor. Milli arayı fırsat bilerek yeni transferler için çalışmalar başladı.

FENERBAHÇE ARADIĞINI BENFİCA'DA BULDU

Sabah tarafından paylaşılan habere göre, yaz sezonu boyunca bu bölge için bir futbolcuyla anlaşamayan Kanarya, devre arasını işaret etti. Taraftarı yaptığı transferler ile memnun etmeyi başaran Fenerbahçe, o bölge için yeni isimleri gündeme taşıyor.

Milli araya girilmesinin ardından transfer çalışmaları yeniden başladı. Devre arasına girmeden hazırlıklarını yapan İsmail Kartal, ön libero için o isimi listenin başına yazdı. Benfica'da oynayan genç yıldız için çalışmalar başladı.

0x0-son-dakika-transfer-haberleri-galatasaraydan-florentino-luis-harekati-gedson-fernandes-1624431012956.jpg

PİYASA DEĞERİ 20 MİLYON EURO

Portekiz ekibiyle anlaşma yolunda ilerleyen Fenerbahçe, transfer sezonunda arayıp da bulamadığı 6 numara için çalışmalara başladı. Benfica'da oynayan, 24 yaşındaki genç yıldız Florentino Luis için irtibata geçildi. Güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan genç yetenek, devre arasından sonra çubuklu forma ile sahalara çıkması bekleniyor.

Genç futbolcu, 24 yaşında olmasına rağmen yetenekleriyle birçok takımın dikkatini çekmeyi başarıyor. Portekiz futbolunda yer alan Florentino Luis, Formaço takımının ardından Benfica'ya uğurlandı. 2020 yılında Monaco'da kiralık olarak yer alan yıldız futbolcu, 2021 yazında İspanyol ekibi Getafe ile kiralık olarak anlaştı. Portekizli yıldız güncelde Benfica forması giyiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN