FIFA'dan Beşiktaş'a kahreden haber! Kartal, eski oyuncusuna tazminat ödeyecek...

FIFA'dan Beşiktaş'a kahreden haber! Kartal, eski oyuncusuna tazminat ödeyecek...

Dün akşam 29. haftanın kapanış karşılaşmasında konuk olduğu Gaziantep FK'ya 2-0 mağlup olan Beşiktaş'a FIFA'dan kötü haber geldi. Kartal, eski yıldızına tazminat ödeyecek.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'a FIFA'dan kötü haber geldi. Dün akşam deplasmanda konuk olduğu Gaziantep FK'ya 0-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip, eski yıldızına tazminat ödeyecek.

Fernando Santos yönetiminde beklentilerin altında kalan Beşiktaş'a bir kötü haber de FIFA'dan geldi. Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekip, eski golcüsü Tyler Boyd'a yaklaşık 1 milyon avro tazminat ödeyecek.

FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Beşiktaş'ın eski yıldızı Tyler Boyd'a yaklaşık 1 milyon avro tazminat ödemesine hükmetti.

Tyler Boyd - Player profile 2024 | Transfermarkt

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayımlanan açıklamada, "12 Mart 2024 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen FIFA The Dispute Resolution Chamber-DRC (FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu) kararına göre, şirketimiz ile kontratını 4 Kasım 2022 tarihinde feshetmiş olan profesyonel A takım oyuncusu Tyler Boyd'a fesih tazminatı olarak 956 bin avronun 4 Kasım 2022 tarihinden itibaren işleyecek yıllık yüzde 5 faizi ile ödenmesine karar verilmiştir. İlgili karara ilişkin hukuki süreç devam etmektedir." denildi.

Temmuz 2019'da 2,4 milyon avro bonservis bedeliyle takıma katılan golcü futbolcu, Beşiktaş forması altında 35 karşılaşmada görev alırken 4 gole imza atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN