Fırtına ilk transferini bitirdi! Trabzonspor'a forvet gibi savunmacı! 18 gol 76 asist...

Fırtına ilk transferini bitirdi! Trabzonspor'a forvet gibi savunmacı! 18 gol 76 asist...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Trabzonspor, ilk transferini tamamladı. Fırtına, forvet gibi savunma oyuncusuyla büyük oranda el sıkıştı.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup eden bordo-mavili ekip, gelecek sezonun transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı. Fırtına ilk transferinde mutlu sona ulaştı.

Süper Lig'i 3. sırada tamamlamayı, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Trabzonspor, gelecek sezonun transfer operasyonuna şimdiden başladı. Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye çalışmalarına başlayan bordo-mavili ekip, ilk transferinde mutlu sona ulaştı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Karadeniz ekibi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan, İskoç devi Glasgow Rangers formasını terleten 31 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusu Borna Barisic ile görüşmelere başladı.

Tecrübeli savunma oyuncusunun menajerinin ilerleyen günlerde Türkiye'ye geleceği ve bordo-mavili yöneticilerle masaya oturacağı öne sürüldü. Bordo-mavili ekibin, transferi tamamlamasına kesin gözüyle bakılıyor.Borna Barisic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 5.5 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu, bu sezon İskoç ekibinde 29 maçta görev alırken takımına 1 gol 6 asistlik katkı sundu. Hırvat savunma oyuncusu, futbol hayatı boyunca ise toplamda 375 karşılaşmada görev alırken takımına 18 gol 78 asistlik katkı sundu.

Tecrübeli savunma oyuncusu, Hırvatistan formasını ise 35 maçta terleterek 1 gol 3 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN