Fırtına rekora esecek

Fırtına rekora esecek

Trabzonspor, Süper Lig’in 15’inci haftasında Adana Demirspor’u ağırlayacak. Ligde yoluna namağlup lider devam eden Bordo-Mavili ekip, rakibi karşısında yenilgi almaması durumunda 1995-96 sezonun ardından 26 sezon sonra en uzun yenilmezlik serisini elde edecek.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında sahasında Adana Demirspor’u konuk edecek. Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus, yönetecek. Ligde 36 puanla liderlik koltuğunda oturan ve en yakın rakibi Atakaş Hatayspor ve İttifak Holding Konyaspor’un 10 puan önünde bulunan Bordo-Mavililer, bu avantajını sürdürmek istiyor. Oynadığı son 7 karşılaşmayı kazanan Bordo-Mavililer, Adana Demirspor maçından da galibiyetle ayrılarak art arda 8. galibiyetini elde etmeye çalışacak.

Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında kaybetmemesi halinde 27 maç ile 1995-96 sezonun ardından en uzun yenilmezlik rekoru kıracak. Bordo-Mavililer, Abdullah Avcı yönetiminde geçen sezonun 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor’a sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra oynadığı 26 maçta yenilmedi. Karadeniz ekibi, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet, 11 beraberlik elde etti. Trabzonspor, Adana Demirspor karşısında yenilgi almaması durumunda 1995-96 sezonun ardından 26 sezon sonra en uzun yenilmezlik serisini elde edecek. Trabzonspor’da zorlu karşılaşma öncesi Djaniny ve Trondsen’in sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların durumu son çalışmanın ardından netleşecek.

Süper Lig’de Adana Demirspor’u konuk edecek olan Trabzonspor, aynı zamanda seçimli olağan genel kurulu heyecanı yaşayacak. Ahmet Ağaoğlu’nun tek liste ile girdiği seçimlerde 47’nci yönetim kurulu oluşturulacak. Haftaya 36 puanla namağlup lider olarak giren Trabzonspor, sahadan 3 puanla ayrılması halinde ise şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterildiği sezonda yeni rekorlara da imza atmış olacak.

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’da, 4-5 Aralık tarihleri arasında seçimli olağan genel kurul heyecanı yaşanacak. Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 09.00’da başlayacak olan genel kurula Başkan Ahmet Ağaoğlu tek listeyle girecek. 75. seçimli olağan genel kurulda 47. yönetim kurulu oluşturulacak. Seçimli olağan genel kurulda 9 bin 353 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

TRABZON’DAN ANLAMLI ZİYARET

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculardan Berat Özdemir, Anastasios Bakasetas, Yunus Mallı, Fode Koita, Stefano Denswil, İsmail Köybaşı ve Manolis Siopis Trabzon Yomra Vilayetler Birliği Özel Eğitim Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Teknik Direktör Abdullah Avcı günün anısına fidan dikti. Ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında futbolcular, Trabzon’daki özel eğitim okullarına forma bağışında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN