Galatasaray bir ayrılığı daha açıklamaya hazırlanıyor

Galatasaray bir ayrılığı daha açıklamaya hazırlanıyor

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda kadro planlamasını oluşturan Galatasaray, son olarak Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson ile yollarını ayırmıştı. Aslan, bir ayrılığı daha resmi olarak açıklamaya hazırlanıyor.

Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlayan son 3 sezonun şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Son olarak Danimarkalı stoper Victor Nelsson'u kiralık olarak İtalyan ekibi Verona'ya gönderen Galatasaray, bir ismiyle daha ayrılık yaşamaya hazırlanıyor.

Gazeteci Burhan Can Terzi'nin haberine göre; Galatasaray, geçtiğimiz sezon 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattığı Kolombiyalı savunma oyuncusu Cuesta ile yollarını ayırıyor.

Galatasaray'ın iki oyuncusuna talip oldular - Cuesta ve Frankowski'ye kiralama teklifi | Transfermarkt

Terzi, Cuesta transferi hakkında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Cuesta'nın Spartak Moskova transferi gün içinde resmen açıklanacak. 6.5 milyon Euro peşin para. Sonraki satıştan yüzde 10 pay 2 milyon bonus."

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN