Galatasaray Portekiz'in süper yıldızını transfer ediyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 127 gol 96 asist...

Galatasaray Portekiz'in süper yıldızını transfer ediyor! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 127 gol 96 asist...

Gelecek sezonun transfer çalışmasına şimdiden başlayan Galatasaray, Portekiz'in süper yıldızına kancayı taktı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray, Portekiz'in süper yıldızını transfer listesine aldı. Aslan, Portekizli süper yıldız için düğmeye resmen bastı.

Bu sezon Okan Buruk yönetimindeki ikinci şampiyonluğuna yürüyen Galatasaray, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Aslan, gözünü Portekiz'e dikti. Sarı-kırmızılı ekip, Portekiz'in süper yıldızı için transfer çalışmalarına başladı.

Habertürk'ün haberine göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray, Portekiz devi Benfica formasını terleten Portekizli süper yıldız Rafa Silva'yı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Aslan'ın Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Rafa Silva'ya yıllık 3.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı ileri sürüldü.

Aslan'ın 30 yaşındaki yıldız oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklifi yaptığı iddia edildi. Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-kırmızılı ekibin gelecek sene Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek bu transferi tamamlamak istediği iddia edildi. 2016 yılından bu yana Benfica formasını terleten Portekizli yıldız, bu sezon 44 maçta görev alırken takımına 18 gol 14 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 493 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 127 gol 96 asiste imza attı. Portekizli yıldız için bugüne dek toplamda 16,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Aslan'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Rafa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN