Galatasaray transfer için harekete geçti! Hedefteki isim Moussa Dembele

Galatasaray transfer için harekete geçti! Hedefteki isim Moussa Dembele

Galatasaray yönetimi Ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları şimdiden sıvadı. Moussa Dembele'nin transferinde yönetim harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon inişli çıkışlı bir form grafiği çizen Galatasaray'da sezon başında yapılan transferler büyük ses getirmişti.

Portekiz ekibi Benfica'dan sene başında kiralık olarak kadroya katılan Haris Seferovic performansıyla birlikte büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı.

Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Seferovic ile yollarını ayırma planları yapan Galatasaray yönetiminin hedefindeki golcü oyuncu ortaya çıktı.

Dembele için Galatasaray iddiası

CİMBOM FRANSIZ EKİBİNİN GOLCÜSÜNÜ İSTİYOR

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'da forma giyen 26 yaşındaki golcü oyuncu Moussa Dembele'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray yönetimi, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız isim için şimdiden görüşmelere başladı.

Kulübüyle olan sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olmasını yapacağı bonservis ücreti pazarlıklarında bir koz haline getirmek isteyen sarı kırmızılılarda Fransız kulübü yetkilileriyle pazarlıklar sıkı bir şekilde devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN