Galatasaray yeni sezon formasını tanıttı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonunda son bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-Kırmızılı ekip bugün son karşılaşmasını Fenerbahçe ile gerçekleştirecek. Galatasaray, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 2023-24 sezon yeni formasını tanıttı.

Süper Lig'de deplasmanda Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, 2023-2024 sezonunda giyeceği iç saha formasını tanıttı. Sarı-kırmızılılar profesyonel formayı 3 bin 499 TL'den, taraftar formasını ise 1449 TL'den satışa koydu.

DAHA AZ ATIK DAHA ÇOK DÖNGÜSEL TASARIM

Galatasaray'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Nike tarafından hazırlanan iç saha forması, sporcuların ve taraftarın en iyi şekilde performans göstermelerine olanak sağlarken, daha az atık daha çok döngüsel tasarım bilinci ile geri dönüştürülmüş polyester kullanılarak üretildi" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN