Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Galatasaray, tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı. Aslan, 101 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.
Trendyol Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 4-0 ile geçerek en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 9'a yükselten Galatasaray, sezon sonunda bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Galatasaray, yaz transfer dönemi için takviye çalışmalarına başladı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 101 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.
Sabah'ın haberine göre; Sarı-kırmızılı ekip, Bayern Münih'in yıldızı Leroy Sane'ye kancayı taktı. Aslan, Sane için menajer Gardi'ye yetki verdi.
Aslan'ın Alman kulübüyle sözleşmesinin sonuna gelen Sane için ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Galatasaray, bonservis ödemeyeceği 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için tüm imkanları zorlamaya kararlı.
Güncel piyasa değeri 45 milyon euro olan 29 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon görev aldığı 35 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 101 milyon euro bonservis bedeli ödendi.