Galatasaray'a 19 kupalı 50 milyon euro'luk orta saha geliyor hem de bedavaya

Galatasaray'a 19 kupalı 50 milyon euro'luk orta saha geliyor hem de bedavaya

Kerem Demirbay için Suudi Arabistan kulüpleriyle flörtleşen Galatasaray yönetiminin 30 yaşındaki orta sahadan 15 milyon euro kazanıp dünyaca ünlü süper star İlkay Gündoğan'ı bedavaya transfer edeceği ortaya çıktı.

KararSpor / Özel

3 Ağustos 2023'te 3 milyon 750 bin euro'ya Bayer Leverkusen'den transfer edilen Kerem Demirbay'ın son 4 haftadaki performansı adeta ayakta alkışlanıyor.

KEREM DEMİRBAY KARİYERİNİN İLK HAT-TRİCK'İNİ YAPTI

33 maçta 6 gol 5 asistlik istatistiğiyle şampiyonluk modunu açan Kerem'in Ç.Rizespor karşısında hat-trick yapması parmak ısırtırken, 30 yaşındaki orta sahanın Torreira ve Mertens'le uyumu ise oldukça dikkat çekti.

KEREM DEMİRBAY GİDERSE GALATASARAY'IN B PLANI HAZIR

'Maestro' kimliğiyle Selçuk İnan'ın prime dönemlerini anımsatan Kerem Demirbay'da flaş bir gelişme yaşandı. 30 yaşındaki yıldız için Suudi Arabistan kulüplerinin Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin Kerem'in ayrılma ihtimalini hesaplayarak 'B' planını devreye sokacağı bildirildi.

İLKAY GÜNDOĞAN BU SEFER OLACAK

Galatasaray'la 2026'ya kadar kontratı bulunan Kerem Demirbay için Dursun Özbek'in en az 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirlediği kaydedilirken, Sportif AŞ ve teknik heyetin 'Kerem giderse İlkay Gündoğan'la masaya oturabiliriz' düşüncesinde olduğu ifade edildi.

kerem-demirbay-transfer.jpg

10 hafta sonra Barcelona ile yollarını ayıracak olan Xavi'den sonra Katalan deviyle bağlarını koparmaya hazırlanan 33 yaşındaki İlkay'ın o çok istediği Galatasaray forması giymeye bu sefer son derece sıcak baktığı öğrenildi.

97680663-54600-ilkay-gundogan-alman-mi-t.jpgDavinson Sanchez'in menajerinin Napoli'yle görüşmesinin ardından Kerem Demirbay'ın temsilcisi Ersin Akan'ın bazı Suudi Arabistan takımlarıyla dirsek teması halinde olduğu konuşulurken, Haziran ayında Florya'da son derece sürpriz ayrılıkların yaşanabileceği bilgisi verildi. 2019'da piyasa değeri 50 milyon euro'ya kadar çıkan İlkay'ın kariyerinde tam 19 kupası var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN