Galatasaray'a 21 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı patlatıyor...

Galatasaray'a 21 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı patlatıyor...

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Aslan, 21 milyon euroluk savunmacıyı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'in transferi konusunda Alman devi Bayern Münih ile anlaşmaya varan Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti. Sarı-kırmızılı ekip, 21 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminde kadrosuna henüz takviye yapamayan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 21 milyon euroluk yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

İspanyol savunma oyuncusu Angelino ile yollarını ayırma kararı alan Galatasaray, yeni savunmacısını İspanya'da buldu.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Galatasaray, İspanyol devi Sevilla'nın Arjantinli savunma oyuncusu Marcos Acuña’yı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılı ekibin 32 yaşındaki savunma oyuncusunu kiralık olarak transfer etmeyi amaçladığı ileri sürüldü.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Yağız Sabuncuoğlu, paylaşımında "Galatasaray, Sevilla’dan Marcos Acuña’yı sezon sonuna dek kiralamak için resmi görüşmelere başladı." ifadelerini kullandı.

Marcos Acuña - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon İspanyol devinde 13 maçta forma giyen Arjantinli savunma oyuncusu takımına 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 21 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN