Galatasaray'da deprem: Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılmak istediğini açıkladı!

Galatasaray'da deprem: Okan Buruk'un vazgeçilmezi takımdan ayrılmak istediğini açıkladı!

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Aslan, başarılı teknik adam Okan Buruk'un vazgeçilmez ismi ile yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti.

Toto Süper Lig'i 88 puanla şampiyon olarak tamamlayarak 2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıran Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edebilmek için transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Okan Buruk'un vazgeçilmez ismiyle yolları ayırmak için geri sayıma geçti.

Başarılı teknik adam Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transferde düğmeye basan Galatasaray, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edebilmek için iddialı bir takım kurma hazırlığında olan Galatasaray'da Sacha Boey depremi yaşanıyor.

Fransa'da yayın yapan So Foot'a konuşan başarılı savunma oyuncusu Galatasaray'dan ayrılmak istediğini açıkladı.

"BENİ ANLAYACAKLARINI VE KARARLARIMA SAYGI GÖSTERECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Geçtiğimiz sezon 33 maçta görev alarak takımına 1 gol 4 asistlik katkı sunan Boey, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak istediğini vurgulayarak "Galatasaray'dayım ancak daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve kararlarıma saygı göstereceklerini düşünüyorum çünkü onları hiç kandırmadım. Arsenal'ın ilgisi çok sevindirici, hedefim Premier League. Neler olacağını göreceğiz." dedi.

​​​​​​​

22 yaşındaki savunma oyuncusu açıklamalarını "Geldiğim sezon 13. olduk, bu Galatasaray için kabul edilemez. Domenec Torrent ile işler istendiği gibi gitmedi. Bizden Guardiola'nın Manchester City'si gibi oynamamızı istedi ama kadromuz buna uygun değildi. Takımımızda bunları yapacak Bernardo ya da Mahrez yoktu. Beni Galatasaray'a Fatih Terim getirdi, onun gidişine üzüldüm. Bana verdiği güvenin karşılığını verememişim gibi hissettim" şeklinde noktaladı.

Fransız yıldızın takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN