Galatasaray'da Icardi sevinci! Yıldız golcü kararını verdi: Sarı kırmızılılar bayram etti

Galatasaray'da Icardi sevinci! Yıldız golcü kararını verdi: Sarı kırmızılılar bayram etti

Galatasaray'ın yıldız ismi Mauro Icardi’nin PSG'nin yeni sezon planları içerisinde yer almaması transfer işlemleri için Galatasaray'a avantaj sağladı. Galatasaray Yıldız golcünün bonservinisini almak için kolları sıvadı. İşte konu hakkındaki detaylar…

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, Mauro Icardi için çalışmalar düzenlerken PSG’nin yeni sezon listesinde yıldız oyuncuya yer vermemesi Galatasaray'ın da işine geldi. Kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Mauro Icardi, Arjantin basınında konuş. 30 yaşındaki santrfor 50 milyon Euro bonservis bedeli ile PSG'de mutlu olmadığını ifade etti. Paris'te aradığı ortama bulamadığını dile getiren yıldız futbolcu, transfer olurken kendisine söylenen sözler ile takım yapılanmasında yaşanan sürecin çok farklı olduğunu vurguladı. İşte konu hakkındaki detaylar…

TÜRKİYE'DE 1 NUMARAYIM

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu İstanbul'da geçirdiği günleri ve tecrübeleri anlattı. İstanbul'da güzel günler geçirdiğini vurgulayan Mauro Icardi,"Türkiye'de kendimi 1 numara gibi hissediyorum. Her yerde saygı ve sevgi görüyorum.” ifadelerini kullandı. Son yıllarda hiç olmadığı kadar mutlu olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu geleceğinin burada olduğunu ve Galatasaray'da kalmak için sabırsızlandığını söyledi.

icardi.jpg


GALATASARAY'A ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında karşı karşıya gelen Başakşehir ve Galatasaray tarihe geçti. Galatasaray'ın sahasında gerçekleşen karşılaşmanın 51. dakikasında Arjantinli futbolcu Mauro Icardi 2. golünü atarak adını tarihe yazdırdı. NEF Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada Icardi’nin attığı gol takımın 600. golü olarak kayıtlara geçti.

icardi-transfer.jpg


KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

PSG’de Neymar Birgül Messi ve Mbappe gibi futbolcuların gerisinde kaldığını ifade eden Arjantinli futbolcu Sezon başında Galatasaray kiralık olarak transfer edildi. Transfer işlemleri için Paris Saint Germain’e belirli bir bedel ödemesi yapıldı. Galatasaray Yıldız oyuncunun sezon sonuna kadar alacağı ödemenin 750 bin euro olduğunu duyurdu. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) tarafından yapılan açıklama kapsamında ünlü futbolcunun alacağı ödeme kesinleşmiş oldu. PSG'de geçirdiği kötü sezonu Galatasaray'da unutan Mauro Icardi, 17. resmi karşılaşmasında 10 gol atarak 7 asist yaptı.

icardi-galatasaray.jpg
Son haftalarda oldukça durgun görünen yıldız futbolcu Başakşehir maçında ise bir gol ve bir asist ile kötü süreci de geride bıraktı. Son maçta gösterdiği performans ile kritik virajı da geride bırakarak heyeti rahatlattı.


AVRUPA'NIN GÖZDESİ OLDU

Galatasaray'a transfer olması ile birlikte Avrupa kulüplerinin de Mauro Icardi’ye ilgisi arttı. Sarı-Kırmızılı forma ile büyük kumaşlarda üst üste goller atan yetenekli futbolcu yeniden devler kadrosuna geçiş yaptı. Özellikle Inter ve Atletico Madrid'in transfer için devreye girmesi, oyuncuyu elinde tutmak isteyen Galatasaray'ın işini zorlaştırıyordu.

icardi-transferi.jpg


Süreç farklı bir seyir içerisine girerken İtalyan gazetesinde yer alan ve Fanatik'in derlediği haber doğrultusunda hem İnter hem de Atletico’nun rotasını başka isimlere çevirdiği belirtildi. Yıldız futbolcunun transfer işlemleri için Avrupa'nın iki büyük isminin aradan çekilmesi de Galatasaray'a büyük bir avantaj sağladı. Mauro Icardi’nin Galatasaray'da kalmaya yönelik yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın büyük bir avantaj sahibi olduğunu gösteriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN